BIK – Mesečni horoskop za MAJ 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BIK, evo šta vas očekuje u MAJU 2016.

Ljubav:

Dragi Bikovi, i pored relativno komplikovane slike ovog meseca, vi nećete moći da kažete da ste u emotivnom segmentu nezadovoljni. Tranziti Sunca, Venere, pa čak i retrogradnog Merkura kroz vaš znak u potpunosti vam odgovaraju, donose vam veću energiju, komunikativnost, a definitivno ćete u očima suprotnog pola izgledati lepše i zavodljivije. Jupiter u vašem polju ljubavi kreće direktnim hodom krajem prve dekade ovog meseca, i otvara velike mogućnosti za nove priče i nove ljubavi.

Do kraja prve polovine meseca možda ćete još uvek u mislima imati neko bivše emotivno partnerstvo, ali će dešavanja koja su pred vama vrlo brzo izbrisati te slike. Uživajte u ovom mesecu jer vam može konačno doneti ono na šta već prilično dugo čekate – novu ljubav i stabilnost, zadovoljstvo u njoj.

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili bračnom odnosu, moguće je da ćete vi više „vući“ i potencirati na dešavanjima i komunikaciji, susretima sa partnerom. Baš ta komunikacija može povremeno predstavljati problem (ne zaboravite – Merkur je retrogradan!) pa vam se savetuje da sa mnogo tolerancije prilazite odnosu sa voljenom osobom. Želja za promenama ili definisanjem veze, a kod pojedinih i forma nezadovoljstva brzinom dešavanja, biće posebno naglašena u trećoj dekadi maja, kada su i najveće mogućnosti za povremene turbulencije.

Posao

Maj je uvek vaš mesec, pa će to i sada biti osetno, čak i u poslovnom segmentu. Nebo je u ovom periodu vrlo blagonaklono prema vama i pred Bikovima je vreme kada možete svojim radom, istrajnošću i upornošću stići do zaista dobrih rezultata. Istina je da vladar polja posla i novca, Merkur, ide retrogradnim hodom, ali njegove pozicije sada samo daju snagu vašim naporima. Napredovanje je sporo, ali stabilno, a rezultat je uvek i najvažniji, zar ne?

Ono na šta morate obratiti pažnju jeste lična angažovanost, jer će vas dobri aspekti koji vas podržavaju pomalo „uljuljkati“ pa se može javiti lenjost i „lako ćemo“ fazon. Nemojte dozvoliti da propustite neke dobre prilike za napredovanje. Treća dekada će doneti mnogo više aktivnog uključivanja u poslovnom segmentu, ali tada je vreme i za neke trzavice u komunikacji sa saradnicima. Imajte uvek na umu da je varijanta kompromisa sada najbolje rešenje.

Zdravlje

Zdravstveni segment je tokom maja meseca prilično dobar. Ono na šta biste morali da obratite pažnju je ishrana, jer sem mogućnosti za višak kilograma, mogu se javiti i problemi sa stomačnim delom, ali i sa jetrom i žučnom kesom. Takođe, neophodno je da budete više u pokretu, rekreacija, šetanje…

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!