RAK – Mesečni horoskop za MAJ 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RAK, evo šta vas očekuje u MAJU 2016.

Ljubav:

Sve će vas tokom ovog meseca „terati“ da emotivnim odnosima pristupate na drugačiji način. Ukoliko ste sami, teško vam je da vrata prošlosti u potpunosti zatvorite za sobom i verovatno je da ćete povremeno tokom ovog perioda imati padove i pokušaje da neki kontakt i komunikaciju sa bivšim partnerom obnovite. Neki Rakovi će se preko prijatelja raspitivati o osobi koja im je ostala u srcu, ili možda slati signale preko društvenih mreža – u suštini, i dalje ćete čačkati stare rane. Istina je da se ovde neki kontakti mogu ponovo pokrenuti, ali moguće je da ova obnova bude kratkog daha i da vas drži samo u narednih par meseci.

Pre bih vas savetovala da se okrenete malo sebi, druženju sa prijateljima i izlascima, jer vam iz tog segmenta idu mogućnosti za nove emotivne priče. Pošto Merkur, koji vlada vašom komunikacijom, nije postavljen najbolje, moguće je da ćete dosta stidljivo pristupati ovim pričama ili biti povučeni, očekujući da druga strana bude aktivna. Savet je da „prelomite“ i da ne propuštate prilike za sreću.

Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima moraju o mnogo toga da razgovaraju sa voljenom osobom. Ne izbegavajte ove razgovore, jer vam jedino oni mogu doneti da se neke stvari između vas dvoje iskristališu i možda, samo možda – krenu u pozitivnom smeru.

Posao:

Dva malefika, oba u retrogradnom hodu u polju poslovnih okolnosti i svakodnevice, zadaće komplikovan zadatak Rakovima tokom maja. Istina je da će se neke stvari ipak malo jače pokrenuti direktnim kretanjem Jupitera krajem prve dekade, ali i na dalje će pred vama biti period kada ćete do uspeha stići samo ako funkcionišete u nekom ustaljenom, stabilnom, vrlo praktičnom modusu. Podrška drugih stoji, moguće je da se tokom ovog maja dogode i neka važna poznanstva, ostvare bitni kontakti sa ljudima koji su spremni da vas poguraju, ali ne računajte da će bilo šta od toga ići brzo.

Na neke dogovore ćete morati da se vratite i da ih preispitate, neki ugovori će morati da budu promenjeni, jer će saradnici tražiti bolje uslove ili vas pak ograničavati nekim dodatnim zahtevima. Ono što će dobro funkcionisati jeste finansijski segment, gde vas očekuje stabilnost i prilivi iz više izvora, kao i naplate starih potraživanja.

Zdravlje:

Dosta nerviranja i veliko trošenje energije u poslovnom segmentu mlađoj populaciji će i na dalje donositi probleme i „krnjiti“ vaš imuni sistem. Svesni ste koje poteze je potrebno da povučete, ali nikako da sebe stavite na prvo mesto. Kod starijih će biti aktuelne hronične problematike, najviše sa kostima, kičmom. Potrebno je redovno se kontrolisati.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!