VODOLIJA – Mesečni horoskop za MAJ 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VODOLIJA, evo šta vas očekuje u MAJU 2016.

Ljubav

Stelijum planeta u polju doma i porodice, ali i mlad Mesec u prvoj dekadi maja u ovom segmentu – otvoriće Vodolijama koje su u emotivnim vezama i brakovima jedan period kada mogu mnogo toga uraditi po pitanju sigurnosti i stabilizacije svog odnosa sa partnerom. Partner je u ovom mesecu mnogo stabilniji od vas, više okrenut trenutnim dešavanjima i budućnosti, dok ćete vi povremeno imati svoja preispitivanja, razmišljati o nekim problemima koji vas opterećuju u vašem odnosu. Ono što je najbitnije je mogućnost da se ove stvari brzo i lako prevaziđu.

Potrebno je da provodite što više vremena zajedno, možda je najbolje da se ušuškate u udobnost svog doma i da zajednički kujete neke lepe planove. Neki duži emotivni odnosi sada mogu krenuti i ka ozbiljnijim vodama i vas dvoje se odlučiti za neki značajniji korak u vezi. Sve u svemu – ni malo nije loše! Ukoliko ste sami, vladar vašeg polja ljubavi, Merkur, ide retrogradnim hodom, pa bi bilo dobro da se manete razmišljanja o bivšim emotivnim partnerima i da prestanete sebi da prebacujete zbog nekih propusta iz prošlosti.

Da, stoji mogućnost da se neki odnosi sada i obnove, ali je pitanje koliko bi to bilo trajno i da li bi vam donelo potrebno zadovoljstvo. Ja vam predlažem da sačekate treću dekadu maja, kada Sunce i Venera ulaze u vaše polje ljubavi. Neke nove priče se tada mogu pokrenuti, a vi se osetiti živo, poletno i veselo… ljubav je tu, blizu vas.

Posao

I kod Vodolija je tokom ovog meseca komplikovana poslovna situacija. No, daleko da je maj bez prilika za napredovanje, samo ćete morati da budete pažljiviji u svojim potezima. Vladar polja posla i novca, Jupiter, kreće direktnim hodom krajem prve dekade. Od tog momenta, promene u poslovnom segmentu koje ste pokrenuli u prethodnom periodu, počeće da zaživljavaju i da se ostvaruju na lakši način. ipak, vladar polja karijere, Mars, i dalje ide unazad, što ukazuje na potrebu za promišljenošću tokom celog ovog perioda.

Znači – ne brzajte, usmerite se dobro na ono što radite, da ne biste pravili propuste i greške, jer ne zaboravite – Merkur je nepovoljno postavljen tokom celog maja. Vodolije sada mogu jako uzdići privatni segment, a pojedini će čak sklopiti i ortakluk i posvetiti se privatnom preduzetništvu. Treća dekada maja je u potpunosti i samo vaša, vreme za finansijski uspon i uspeh u svakom segmentu!

Zdravlje

I sami ste svesni da vaše energetske snage nisu neiscrpne. Nađite vremena za odmor, za opuštanje, za trenutke kada ste okruženi ljudima koji vam donose osmeh na lice. Promene u načinu ishrane sada mogu dosta pomoći opštem stanju organizma, ali će biti potrebno da uključite i neki vid rekreacije.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!