Koje zanimanje je kao stvoreno za vas – šta o tome kaže horoskop?

zanimanje po horoskopu

Dobro je poznato da ne postoji zanimanje koje u podjednakoj meri odgovara svima i koje je prema svačijem kriterijumu idealno. Prema tvrdnjama astrologa, koje će vam zanimanje najbolje i najviše odgovarati i u okviru kojeg zanimanja ćete se osećati najispunjenije, u velikoj meri zavisi od toga kojem horoskopskom znaku pripadate.

Kroz nastavak teksta, otkrijte koja su zanimanja idealna za vaš horoskopski znak.

Idealno zanimanje po horoskopu

Ovan

Za osobe koje su rođene u horoskopskom znaku ovan idealna zanimanja su zanimanja koja su povezana sa menadžmentom, sa odnosima sa javnošću, sa prosvetom i sa pravom. Osobe rođene u ovom znaku, mogu se osećati zadovoljno i ispunjeno i kroz zanimanja koja su povezana sa vojskom i sa policijom.

Bik

Osobama koje su rođene u znaku bika najviše odgovaraju zanimanja koja su usko povezana sa umetnošću. Zanimanja u sferi bankarstva ili u sferi arhitekture takođe odgovaraju ovim osobama.

Blizanci

Idealna zanimanja za blizance su ona zanimanja koja podrazumevaju puno dinamike i koja kao takva nisu statična i dosadna. Neka od takvih za blizance idealnih zanimanja su: istraživač, novinar, advokat, umetnik ili izdavač.

Rak

Osobe rođene u znaku raka najbolje se snalaze kao privatni preduzetnici, ali im takođe odgovaraju i zanimanja kao što su: profesor, vaspitač, defektolog, lekar ili ekonomista.

Lav

Za osobe koje su rođene u znaku lava idealna zanimanja su ona zanimanja kroz koja će im biti omogućena prilika da skrenu pažnju na sebe. To su zanimanja iz oblasti modelinga, iz oblasti glume, iz oblasti sporta, ali i iz oblasti politike ili prava.

Povezano: Najčešće vrline i mane horoskopskih znakova!

Devica

Osobe koje su rođene u znaku device najbolje se snalaze u zanimanjima u kojima mogu da iskažu svoj perfekcionizam i svoju analitičnost. Idealna zanimanja za ove osobe su: stomatolog, hirurg, pisac, književni kritičar, profesor ili psiholog.

Vaga

Idealna zanimanja za osobe rođene u znaku vage su zanimanja kao što su: slikar, likovni kritičar, šminker ili kozmetičar.

saveti za intervju za posao
Pogledajte i savete za uspešan razgovor za posao!

Škorpija

Rođeni u znaku škorpije, za razliku od osoba koje su rođene u bilo kom drugom horoskopskom znaku, snalaze se u gotovo svim zanimanjima, ali im najviše odgovaraju zanimanja koja su povezana sa medicinom ili sa prosvetom. Razlog prisustva navedene činjenice, jeste to što osobe rođene u znaku škorpije izuzetno ozbiljno shvataju posao i izuzetno predano pristupaju poslu.

Strelac

Osobe rođene u znaku strelca, najbolje se snalaze u zanimanjima u okviru kojih im je pružena prilika da nekoga ili nešto predstavljaju. Zato, ove osobe se najbolje snalaze u zanimanjima kao što su: ambasador, sportista, trgovac, menadžer ili promoter.

Jarac

Horoskopskom znaku jarac odgovaraju zanimanja koja imaju veze sa zemljom ili sa gradnjom. Samim tim, zanimanja kao što su uzgajivač voća ili povrća, geolog, arheolog ili arhitekta, najbolje odgovaraju osobama rođenim u znaku jarca.

businesswoman-at-work-interview.jpg
Pogledajte i galeriju frizura za razgovor za posao!

Vodolija

Osobama koje su rođene u horoskopskom znaku vodolija najviše odgovaraju zanimanja koja su povezana sa oblašću turizma ili ugostiteljstva. Turistički vodič, stjuardesa, recepcionar, kuvar ili konobar, predstavljaju zanimanja koja najviše odgovaraju vodolijama.

Ribe

Osobama rođenim u znaku riba odgovaraju zanimanja kroz koja je moguće iskazati kreativnost ili humanost. Ovim osobama najviše odgovaraju zanimanja kao što su: pisac, slikar, muzičar, lekar ili veterinar.

error: Content is protected !!