Mesečni horoskop za avgust 2015.

mesecni horoskop

Neke će se značajne promene odigrati tokom ovog blistavog i toplog meseca koji će većim svojim delom biti pod uticajem tranzita Sunca kroz znak Lava.

Na samom početku, već 2.-og avgusta, Saturn kreće direktno u znaku Škorpije. Samo ovo će biti dovoljno da skine jednu određenu količinu tereta sa nas, jer da se ne lažemo – u svom retrogradnom hodu, pošteno nas je namučio. Istina je da je poenta njegovog vraćanja u znak Škorpije bila da se sav nakupljeni otrov izbaci, da se neke istine ogole do kosti, da se mi sami transformišemo – dotaknemo dno i onda ponovo krenemo ka vrhu, olakšani od tereta koji smo bespotrebno vukli – ali verujem da će nam svima laknuti kada se ovo već jednom završi.

Ipak – do polovine avgusta, praviće kvadrate sa Jupiterom i Venerom iz prirodnog petog polja – polja ljubavi, životne radosti- tako da je sigurno da će „ostaci“ najtežeg uticaja da se razvlače sve do tada. 4.-og dolazi do spajanja retrogradne Venere i Jupitera (ne treba zaboraviti da tada ovaj aspekt kvadrira Saturn). Ova, izuzetno srećna kombinacija, biće donekle umanjena i najverovatnije će se odraziti kroz ponovne početke karmičkih priča ali i kroz sudbinski uticaj vezan za posao i materijalna sredstva.

Od 9.-og avgusta Mars prelazi u znak Lava. Vatrena planeta u vatrenom znaku, polju zabave, ljubavi, seksa, avanture dodatno će doprineti boljem raspoloženju ali i nagovestiti da je otvoren period da se sve ono vezano za ljubav samo zahuktava sve više – jer, ne zaboravite – retro Venera i Mars idu jedno ka drugom. Ljubavnici koje je razdvojila sudbina, vreme, oni kojima se „nije dalo“ u nekom od prošlih života – sada se spremaju da polete jedno drugom u zagrljaj, da se prepoznaju u trenutku i otpočnu svoju priču.

Posle punih dvanaest godina, Jupiter ponovo ulazi u znak Device, prirodno šesto polje horoskopa i to od 11.-og avgusta. U njemu će boraviti narednih godinu dana. Ovo polje je zaduženo za odgovornost, obavezu, odnos prema zdravlju, bolesti, poslovne okolnosti i svakodnevicu. Želja za učenjem, za usavršavanjem, napredovanjem u poslovnom smislu, do uspeha se ide postepeno i korak po korak, ali se stiže do svoga cilja. Pozicija Jupitera u Devici najviše će odgovarati Škorpijama, Jarčevima, Bikovima i Raku. Pošto će do kraja meseca već napraviti ulazeću opoziciju sa Neptunom iz znaka Riba, isključite svaku mahinaciju u svojim načinima zarađivanja jer je sigurno da ćete samo izgubiti.

14.-og avgusta imamo Mlad Mesec u znaku Lava. Ako se setite onog dela teksta u kojem sam vam pričala o Veneri i Marsu, sada ću dodati da je ovo samo potvrda da se priprema pozornica za neka velika ljubavna dešavanja. Mlad Mesec označava nov ciklus, nov početak, a ovaj put on je vezan za emocije.

23.-eg Sunce izlazi iz znaka Lava i prelazi u Devicu, brzo se krećući ka konjukciji sa Jupiterom. Ovaj aspekt koji se dešava 27.-og avgusta, najviše će doprineti sređivanju nekih materijalnih zaostataka ili dogovoru koji se postiže vezano za dugovanja.

Pred sam kraj meseca, 29.-og avgusta, imamo Pun Mesec u znaku Riba, prirodnom dvanaestom polju, polju podsvesti, tajni, strahova, ali i polju prethodnog života. Ovaj Pun Mesec će otvoriti vrata romantici, kreativnosti, dubokom talasu inspiracije, ali u isto vreme i potencirati da lako možemo postati zavisni – ne samo od alkohola, droge, cigareta – već zavisni od ljubavi, da se možemo u potpunosti „navući“ na neku osobu i biti spremni da joj položimo dušu na dlan. Da li napomenuti da odmah posle ovog Punog Meseca retrogradna Venera i Mars staju oči u oči jedno pred drugim? I da rezimiramo, pošto smo brzo preleteli kroz najvažnije planetarne događaje tokom narednog perioda….Karmika je na delu i to u punom zamahu. Sve ono što se u prehodnom periodu pripremalo, krčkalo, bilo nagoveštavano – sada će otpočeti. Da ne bude zabune – koliko god ljubav bila potencirana ovog meseca u istoj meri će biti potenciran i novac.

Jer ne zaboravite – Mars vlada Ovnom (JA) ali i Škorpijom (TUĐ NOVAC) a Venera Bikom (MOJE) ali i Vagom (BRAK, ZAJEDNIŠTVO). Obe ove planete u isto vreme označavaju i spoj u ljubavi, ali i partnerstvo da bi se zaradilo.

No, da nastavim. Igranka je otpočela. Bal je otvoren. Princ i Princeza stali su jedno pred drugo i pripremaju se za ples. A ples će se dogoditi u septembru. Šta će biti sa njima? Da li će nastaviti zajedno u dobru i zlu dok ih smrt ne rastavi? Ili će se umešati neko i rasturiti njihovu sreću, odvojiti ih da se opet traže u narednim životima? Pa sada….nastavak ćete čuti u horoskopu za septembar… srećno!

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!