Napravite kremu od koje se celulit plaši

By  |  0 Comments

Često imate problem u odabiru iz bogatog asortimana raznih preparata koji se bave problemom celulita. Dosta tih preparata daju željene rezultate ali se često pitate verovatno koji su to tajni sastojci koji daju efekte i ekspresno tope celulit. Mi vam nudimo izbor, kremu protiv celulita i strija koja je bezbedna, moćna, znate njene lekovite sastojke i nije skupa.

Krema protiv celulita – jednostavno se pravi, rezultati su moćni

  • dečija krema Nivea Soft cream 150 ml (ili neke druga dečija krema)
  • tableta mumijo (6)
  • eterično ulje limuna (20 kapi)
  • eterično ulje ruzmarina ( 6 kapi)
  • eterično ulje cimeta (5 kapi)

Kako da napravite anticelulit kremu

Nakon što pomešate sastojke ovim redom kako su navedeni, vodite računa o tome da je teglica u kojoj držite kremu protiv celulita staklena i da je dobro zatvorena, kako bi se održao njen kvalitet. Krema nije odmah spremna za upotrebu, potrebno je da “odleži” u frižideru 10 sati, nakon čega je treba opet promešati.

Zavisno od količine koju nanosite procenićete i sami koliko brzo će se sadržaj potrošiti pri svakodnevnoj upotrebi. Ono što treba da znate je da je kremu zdravo koristiti 3 nedelje od momenta pravljenja. Za ovaj period garantujemo ispravnost ove jako kvalitetne i zdrave kreme.

Povezano: Talog od kafe u borbi protiv celulita

celulit pomorandzina kora

Šta još morate da znate?

Rezultati se postižu utrljavanjem ove anticelulit kreme na problematičnu regiju blagim masažanim pokretima radi uspostvljanja cirkulacije. Svaki preparat koji ima namenu da topi masne naslage mora biti dodatno stimulisan usprešnom prokrvljenošću regije na koju deluje. To se postiže kvalitetnom masažom. Tako da nemojte samo namazati ovu kremu protiv celulita i očekivati čudo.

Autor teksta: “Napravite kremu od koje se celulit plaši”, Jovana Jelača, kozmetičar-estetičar

Povezano: Profesionalni tretman celulita kod kuće

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!