Mesečni horoskop za maj 2015.

mesecni horoskop za jun 2015.
foto: castanet.net

Priču maja meseca nosi kontakt retrogradnog Saturna i Neptuna koji će voditi tihu borbu kroz kvadrat. Ovaj kvadrat se dešava između znakova Strelca i Riba. Setimo se šta od nas traži Saturn. On je odgovornost. Traži od nas praktično sagledavanje i delanje. Neptun je oblak. On je mističan i zbunjen. Šta će se dešavati kroz njihov sukob? U nastavku, detaljan mesečni horoskop.

Mogu se dešavati problemi vezani za odgovornost, organizaciju, pravac našeg života. Neptun će doprineti konfuziji. On u teškom susretu sa Saturnom donosi destruktivne utopijske ideje. Znaci Strelac i Ribe gde se dešava kvadrat Satruna i Neptuna ukazivaće na probleme sa zakonodavstvom, administracijom, religijom, sistem visokog obrazovanja, sport, veleprodaja, turizam, uvoz-izvoz, a pravda i pravo biće na ispitu…

Mars će ulaskom u znak Blizanca najviše podstaći kvadrat Saturna i Neptuna. Napraviće egzaktnu opoziciju 15.maja, a kvadrat sa Neptunom 26.maja. Doprineće protivurečnosti na svim nivoima. Biće sukoba i na globalnom nivou. Na svetskom nivou može doći do većih političkih ssukoba, pobuna, nesreća, eksplozija, kataklizmi. Sukob Neptuna i Marsa može doneti sukobe na verskoj osnovi, razne zavere, problematične događaje. Neptun je generalno tečnost, a između ostalog je i gas pa može doći do probleme zbog iste. Korupcija na više nivoa (droga, alkohol, cigarete…).

Imamo retrogradni hod Merkura tokom maja (18.maj – 11.jun). Problemi u komunikaciji, nesporazumi sa dokumentima, greške, sukobi, nezgode na putevima, pogrešno informisanje itd.

Kada sve to gledamo izgleda prilično loše. Da li nam nešto dobro nosi maj? Nemiri nas mogu podtsaći na promene. Ono što uvek možemo i treba da menjamo je promena unutar nas samih. Da ćemo naći puteve i realnom smislu govori i dobri aspekti koji će tokom maja praviti Mars, Merkur i Sunce kada uđe u Blizancima sa mesečevim čvorima. I za kraj priče maja 2015. Jeste da se skoncentrišete da rešite kvadrat Saturna i Neptuna, a to je nalaženje svog pravog puta, jer nas u junu čeka aspekt velike sreće Jupitera i Urana (22.jun) i to po treći put poslednjih par meseci.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

————————————–

error: Content is protected !!