Nedeljni horoskop – Od 13. do 19. jula 2015.

horoskop nedeljni

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 13. do 19.07.2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Gubitak apetita je ove nedelje evidentan. Ovo je ujedno i najbolje vreme da se dovedete u red po pitanju navika u ishrani, ali i da zapocnete dijetu koja bi se uglavnom bazirala na niskokaloričnom mesu i povrću. Ne jedite na brzinu, dobro vodite računa o ispravnosti namirnica jer ste sada skloni trovanju hranom i problemima sa varenjem.

Ljubav

Mlad Mesec u polju doma i porodice daje šansu da se neki poljuljani bračni odnosi malo dovedu u red. Istina je da trzavice i na dalje neće moći da vas zaobiđu, ali ipak imate dobru šansu da sa partnerom donekle nađete zajednički jezik i interes. U dužim emotivnim vezama – partner vas može iznenaditi nekim svojim stavovima i postupcima. Još uvek uspevate da se kontrolišete, ali neke stvari zaista počinju opasno da vam smetaju. Ukoliko ste usamljeni – jedna osoba vam izmiče koliko god se trudili da je osvojite. Moguće je da birate potpuno pogrešan pristup. Pustite stvari da se dešavaju same od sebe, ne pritiskajte.

Posao

Željene promene je sada jako teško ostvariti. No, vi nikako ne želite da odustanete i verovatno ćete i uspeti u svojim pokušajima, mada će vam to doneti ogromnu količinu stresa. Dosta su naglašeni privatni poslovi, mogućnost sklapanja jakog dogovora ali će finansijski rezultati ovde tek biti aktivirani u narednom periodu. Generalno – sada je teško da možete biti zadovoljni i postignutim rezultatima a i time kako se vaše saradnje odvijaju. Imate osećaj da stagnirate i da ne napredujete.

Novac

Materijalni prilivi su dosta ograničeni a troškovi za dom postaju sve veći. Izgleda je došlo vreme da neke stvari morate da kupite, promenite, renovirate – hteli vi to ili ne. Stoji nezadovoljstvo.

Zdravlje

Problemi vezani za vrat. Ovo će se manifestovati ili kroz prehlade, ili kroz probleme sa vratnim delom kičme, kočenjima, a moguće je da vas zbog slabe cirkulacije ovog dela tela često boli glava.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK

 

lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!