3 brze šik fizure kada kasnite na posao ili u školu (VIDEO)

Svi znamo taj osećaj – alarm je zazvonio, iskačemo iz kreveta, stavljamo kafu, jurcamo u kupatilo – a kosa, šta sa kosom? Kako ne bismo svaki dan išle na posao ili u školu sa istim dosadnim repom – donosimo vam inspiraciju za 3 brze, a potpuno šik frizure koje možete za čas napraviti onim jutrima kada žurite.

Ujutru smo uvek u trci sa vremenom, treba se istuširati, doručkovati, obući, našminkati a uz to i napraviti neku frizuru. Često je frizura baš ta koja trpi ujutru. Zato pogledajte ove tri frizure i inspirišite se već sutra ujutru!

jutro

3 brze šik frizure za ona jutra kada kasnite

1. Elegantni konjski rep

Konjski rep je klasika kada žurimo – najlakše je očešljati kosu i vezati je u visok rep, ali hajde da unesemo malo promene. Za početak, dobro iščetkajte kosu, naprskajte malo suvog šampona na teme, kako biste ga odmastili a i dobili dodatni dolumen. Pokupite kosu, ostavljajući volumen na temenu glave. Ako imate šiške, pustite ih da ležerno uokviruju lice.

Odvojte jedan pramen i omotajte ga oko gumice, kako biste je kauflirali, a i kako bi rep delovao još elegantnije. Pramenčić zakačite ukosnicom ispod gumice, kako se ne bi videla.

Povezano: Brze frizure koje će vam spasiti dan

Selection_022
Youtube/Printscreen

2. Romantična uvrnuta punđa

Za ovu romantičnu frizuru, najpre odvojte gornji deo kose (sa temena) i vežite gumicom. Iznad gumice napravite malu rupu, kroz koju ćete provući rep. Ovako ćete dobiti ženstveni meki izgled. Prstima opustite kosu, tako da deluje ležerno.

Uzmite sada ostatak vaše kose i počnite da omotavate gumice kao da želite da vežete rep. Pri poslednjem provlačenju gumice, napravite malu punđicu. Iznad gumice ponovo napraivte rupu i provucite punđicu. Preostali delić kose koji viri omotajte oko gumice i razvucite prstima da sve deluje meko i opušteno. Ova frizura zahteva 30 sekundi a izgleda kao da ste se trudili čitavo jutro!

Selection_025
Youtube/Printscreen

3. Opušteni talasi

Ako imate dugu kosu, koja ume da izgleda beživotno i umorno, posebno ako je ravna – blagi talasi su rešenje! Njih možete dobiti uz pomoć figara, tako što ćete uzeti onaj širokog prečnika, koji daje opuštene talase. Zadržite svaki pramen nekoliko sekundi, i to je to! Ako ste dobili kovrdže, samo ih raščešljajte, kako bi se opustile! Ne morate svaki pramen uviti, probajte samo sa spoljašnjim slojem, rastresite prstima i vaša jutarnja romantična frizura je gotova!

Povezano: 4 lake i brze frizure za dugu kosu!

Selection_026
Youtube/Printscreen

Naravno, ne zaboravite sprej za termičku zaštitu kose pre korišćenja figara – mi vam savetujemo Subrina Professional Frizz Fighter, efikasno sredstvo koje štiti kosu od uticaja visoke toplote stajling aparata.

Pogledajte video-tutorijal za ove frizure OVDE:

error: Content is protected !!