Lepe i na moru: 7 letnjih frizura koje su idealne za plažu

letnje frizure

Kada se radi o frizurama za plažu, tu nema pravila. Bilo da tražite frizuru koja je otporna na znoj i vodu, kako biste nesmetano mogle da uživate u čarima mora ili tražite nešto slatko i podignuto, kako biste uživale u plažnom kafiću, znajte da imate puno opcija. Kako bismo vam pomogli oko stilizovanja kose tokom letnjeg odmora, skupili smo nekoliko predloga letnjih frizura koje su idealne za plažu. U nastavku vam donosimo top listu ovih frizura!

Letnje frizure za plažu

#1: Dutch pletenice

Ako tražite firzuru koja će skloniti kosu sa vašeg lica, a koja neće izgledate preterano “sređeno”, obožavaćete ove “dutch” pletenice za plažu. Samo se postarajte da svako pletenicu osigurate tankim elastičnim gumicama, koje si dovoljno čvrste da sa njima možete i u vodu.

#2: Slani talasi

Čak i dame sa veoma ravnom kosom mogu imati benefita od slane vode: formiraće vam se predivni talasi! Posle celog dana na plaži, zgužvajte kosu, uz malo texture slanog spreja, kako biste formirali najlepše i prirodne beachy talase u kosi!

View this post on Instagram

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

#3: Klasični konjski rep

Višenamenski i praktični konjski rep je takođe još jedna od idealnih frizura za plažu. Bilo da ga preferirate nositi nisko i opušteno, ili visoko i zalizano, postoi više opcija za vas!

#4: Polupodignuta kosa

Ako preferirate da nosite vašu kosu puštenu, ali ne želite ceo dan da sklanjate pramenove sa lica – opredlite se za polupodignutu frizuru, koja je slatka i praktična.

Povezano: Lepa kosa i posle mora – rutina nege kose dok ste na letovanju

#5: Visoka punđica

Podignite vašu kosu u punđu tokom dana, za maksimalnu zaštitu kose i praktičnost, a pustite je uveče za najlakše dobijene talase! Ili, punđu možete napraviti da bude zaglađenija, poput Belle Hadid.

#6: Mala pletenica

Bilo da preferirate čvrste ili opuštene pletenice, nikada ne možete pogrešiti sa njima na plaži! Ne samo da pletenice sklanjaju mokru kosu sa lica tokom dana, već su zapravo i veoma zabavne i za večernji izlazak.

#7: Marama na glavi

Zaštitite kosu od jakih UV zraka, tako što ćete je umotati u lagani svileni šal! Ne samo da je ovo dobra opcija za održavanje skupoceno ofarbane kose, već ćete delovati chic na plaži!

Pročitajte još i: SPF zaštita kose – sve što treba da znate + predlozi proizvoda!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!