Transparentni ajlajner: Novi make-up trend koji će osvojiti ovo leto!

transparentni ajlajner
Instagram/Printscreen

Ajlajner je make-up proizvod koji definitivno osvaja ovo leto: od kitten-ajlajnera, grafičkog ajlajnera i leptir-ajlajnera, sve do onog u beloj boji. Ali najnoviji make-up trend koji nas je oduševio, jeste transparentni ajlajner, a garantujemo da će ga make-up minimalisti obožavati! Ovo je nešto potpuno drugačije u odnosu na sve ajlajner trendove koji ste do sada videli. U nastavku saznajte sve o ovom letnjem make-up stilu!

Transparentni ajlajner – o čemu se radi?

Suštini, transparentni ajlajner se zasniva na brisanju linija gde bi vaš regularni ajlajner išao, koristeći – tečni korektor! U TikTok videu, šminkerka Lenka Lul koristi uglastu četkicu za ajlajner kojom uzima pigment sa tečnog korektora i potom iscratava konturu krilaca, ostavljajući unutrašnjost praznom. Na taj način, i dalje možete videti bazu za senke između.

Instagram/Printscreen

Potom, istom četkicom blenda korektor, blago prema napred, kako bi korektor delovao suptilnije. I na kraju, izgled završava popunjavanjem obrva i ružem na usnama. Ovo je savršena minimalistička šminka za leto 2022!

View this post on Instagram

A post shared by **✿❀ lena ❀✿** (@lenkalul)

Za koga je ovaj trend?

Najbolje od svega je što ovaj make-up trend fantastično pristaje svim tonovima kože. Koristite prirodnu boju korektora preko bilo koje senke koja je malo tamnija, kako biste kreirali kontrast. Ili nanesite senku koja je iste nijanse kao vaša koža, i potom nanesite ajlajner uz pomoć svetlijeg korektora.

U svakom slučaju, nama se dopada kreativnost i apdejt ovog klasika. Sledeći put kada želite da promenite nešto kod klasičnog ajlajnera, posegnite za tečnim koretorom!

Povezano: Sprečite “racoon eyes” – evo zašto vam se ajlajner uvek razmaže

Pročitajte još i: Make-up trend za ovo leto – beli ajlajner

error: Content is protected !!