Make-up trend za ovo leto: Beli ajlajner

beli ajlajner
Instagram/Printscreen

Možda ste profesionalac kada je reč o izvlačenju oštrog i crnog ajlajnera ili volite da eksperimentišete sa raznobojnim ajlajnerima. Ipak, najnoviji make-up trend koji je lansirala modna kuća Dior će vas zaista inspirisati: u pitanju je beli ajlajner! Savršen za ovo leto, beli ajlajner predstavlja beauty izlazak iz zone komfora. Beli ajlajner je svež, uzbudljiv i može da “podigne” svaki make-up look na “haute couture” nivo! U nastavku saznajte sve o ovom make-up trendu!

Beli ajlajner ističe vaše oči

Beli ajlajner je veoma upadljiv bez obzira na boju kože, spram svakog tena, i s njime se lako kreira “statement look”,a posebno kada se nanese iznad klasičnog crnog.  Nanošenje bele olovke na vodenu liniju je stari make-up trik koji mnogi šminkeri koriste kako bi instantno osveleli oči. Bez obzira da li preferirate no-make-up make-up izgled ili volite full-glam varijantu, beli ajlajner je obavezan ovog leta.

View this post on Instagram

A post shared by Washington, Dc. 💋 (@makeup_by_jacqueline)

Kako da nanesete beli ajlajner?

Kao i sa crnim ajlajnerom, važna je mirna i oslonjena ruka. Pre svega, pronađite kvalitetan ajlajner, pigmentovane formule, koji će ostaviti jaku i vidljivu liniju. Inspirišite se make-up look-ovima u nastavku, a znajte da belim ajlajnerom možete kreirati i zanimljive grafičke šare, koje su savršene za festivalsku sezonu pred nama. Ako ste manje vešte, preporučujemo da belom olokom napravite skicu, i samo je pređete posle tečnim ajlajnerom. Izdašan sloj crne maskare i gotovi ste!

Povezano: Ajlajner u unutrašnjem uglu oka – viralni make-up trend koji volimo

Pročitajte još i: 8 razloga zašto vam se ajlajner uvek razmaže

error: Content is protected !!