“Blended Bob” je hit frizura za kratku kosu ovog leta, a evo i zašto!

blended bob
Instagram/Prinstcreen

Bobovi i lobovi su frizure koje se najlakše rashlađuju tokom leta, a ponovo su u trendu za sezonu toplog vremena. Ovog leta nema nedostatka kratkih bob stilova, sa talasastim tupim bob i trendovima “dad bob” koji postaju sve popularniji. Međutim, najnoviji bob trend – blended bob – posebno će se svideti onima sa ravnom kosom, jer prepoznatljivi neravni zadnji deo stvara više punoće i volumena. Tanki pramenovi koji uokviruju lice poboljšavaju meku teksturu ravnije kose. Ova frizura ne samo da stvara utisak pune i guste kose, već je i oblik koji se ne održava.

Prednosti fruzure

Štaviše, ova ošišana frizura vam omogućava da preskočite neugodnu fazu rasta, jer bob jednostavno prelazi u frizuru lob, koja izgleda šik kao između dužine. Kombinovani bob takođe zahteva mnogo manje vremena za pranje i stilizovanje od dužih frizura, pošto njihova opuštena, isprekidana priroda izgleda sjajno sa malo ili nimalo stilizovanja. Na kraju, trebalo bi da razmislite o tome da od svog stiliste zatražite blended bob, ako ste raspoloženi za kratki letnji stil koji je korak dalje od klasičnog tupog boba.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Domingues (@gabdomingues)

1. Blended bob sa razdeljkom sa strane

Kombinovani bob uključuje teksturirane krajeve kako bi fina i ravna kosa izgledala mnogo gušće ili obimnije. Odvajanjem blendanog boba sa strane, stvarate još više volumena, a time i iluziju punije kose. Iz tog razloga, mešani bob je jedna od retkih kratkih frizura koje prevazilaze normalan bob.

2. Blonde Bob

Kombinovani bob se može smatrati malo dužom verzijom skoro piksi dužine princeze boba Gigi Hadid — još jedna kratka frizura u trendu za 2024. Međutim, blendani bob ima manje oštar rez i više delova koji uokviruju lice od ostalih bobova. Izgleda posebno šik sa obimnim talasima koji se drže sprejom za teksturu.

3. Kovrdžavi bob

Čini se da je frizura u obliku leptira vladajuća frizura za one sa kovrdžavom kosom u 2024. U ovom slučaju, razmislite o podrezivanju kovrdžavih uvojaka u blended bob ili lob i dodavanju delova za uokvirivanje lica. Ovo će vam pomoći da dodate više konturakako biste bolje naglasili svoje jagodice i povećali volumen. Pored toga, delovi za uokvirivanje lica će sprečiti loš oblik trougla koji se često javlja kada se vaše lokne opterećuju pri korenu.

4. Iskošeni bob

Obrnute ili zakošene bob frizure su ponovo u trendu od njihovog oživljavanja 2023. Oni mogu da pređu od tupih bob do kombinovanog bob-a zahvaljujući pramenovima koji uokviruju lice duže od ostatka kose. Iako iskošeni bobovi mogu izgledati prilično oštro ako imate tanku i ravnu kosu, feniranje na nekom telu može pomoći da omekšate izgled.

Pročitajte još i – Ukoliko ovog leta želite da skratite kosu probajte Prada Bob

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!