Ukoliko želite da ovog leta skratite kosu – probajte “Prada bob”

prada bob
Instagram/Prinstcreen

Sigurni smo da je to već očigledno, ali živimo u eri bob frizura. Bilo da je u francuskom, italijanskom, kovrdžavom ili opuštenom stilu, tu je zaista bob za svakoga. Ali novi stil bob na radaru za koji smo sigurni da još niste čuli dolazi sa šik dizajnerskim okretom. Razmislite o puno zamaha i asimetrije! Poznati frizer Dimitris Giannetos kreirao je ovaj termin – “Prada bob”. Ako se pitate šta ovaj stil čini jedinstvenim i najbolji način da ga stilizujete, došli ste na pravo mesto.

Šta je “Prada bob”?

Giannetos je nedavno dao glumici Džoi King ovu šik frizuru. Evo šta to podrazumeva. Prada bob je kratko i tupo sečena frizura, koji se širi prema unutra tačno iznad linije vilice i počinje od uvijenog bočnog dela. Asimetrična je, ali daje iluziju da je nekoliko centimetara duža prema potiljku. Kod Džoi King, njena kosa je bila ispravljena da bi se okrenula ka unutra na krajevima, ali svaki tip kose može da postigne ovaj bob.  Sjajno je znati da bilo koja tekstura kose može da proba ovaj paž.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Kako stilizovati “Prada bob”?

Kod “Prada bob”-a je glavna stvar je kako ga stilizujete. Stvara elegantan, uglađen i spojen izgled kada stilizujete vrućim alatima i pravim proizvodima. Ako su ljudi zainteresovani za ovo specifično šišanje, trebalo bi da zatraže da im kosa bude ispravljena i oblikovana tako da se lagano uvije prema unutra pri dnu prema bradi. Ako imate finu ili ravnu kosu, lagana pomada ili krema će vam pomoći da zaližete bilo koju od ovih dlačica. Ako imate kovrdžavu ili grubu kosu, možda biste želeli da izaberete gel koji drži sve na mestu. Za sve tipove kose, odličan lak za kosu je takođe neophodan.

Povezano – Brzi trik da otkrijete da li će vam stajati paž frizura

Šta kažete – da li ste dovoljno smele za “Prada bob”?

Pročitajte još i – Mob Bob je nova frizura koja spaja estetiku Mob Wife i paža

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!