5 wedding make-up trendova za buduće mlade u 2024.

Bridal make-up trendovi za 2024.
Instagram/Prinstcreen

Tražiti prirodnu šminku za venčanje na vaš veliki dan je kao da sednete u restoran i tražite hranu. Termin obuhvata toliko toga: da li želite mat ili dewy finiš? Konturisanje ili rumeilo? Svako želi da izgleda kao najbolja verzija sebe na dan svog venčanja, ali to ne znači da ne možete da se bavite nekoliko trendovskih izgleda lepote. Bez obzira da li ste mlada sa dva proizvoda za šminkanje ili glam devojka sa govornicom rezervisanom za vaš veliki dan, prirodna svadbena šminka može biti prikladna za bilo koju vrstu venčanja. Pročešljali smo beskrajne TikTok-ove i izglede na crvenom tepihu i ovo će biti najpopularniji wedding make-up trendovi za 2024.

5 make-up trendova za mlade u 2024.

Bronzed Latte

Ovaj bronzani, neutralni izgled je isto tako divan i nenametljiv kao latte u tiho jutro. Ključ je da senka bude u jednoj ili dve slične nijanse braon. Počnite sa kremastom smeđom senkom po celom kapcima i razmazite tamniju smeđu oblogu duž gornjeg i donjeg kapaka. Držite ostatak lica prirodnim koristeći nijanse smeđe boje. Za ovaj look su fantastični kremasti make-up proizvodi.

View this post on Instagram

A post shared by Leslie Dumeix (@lesliedumeix)

Biserna koža

Ne žele sve neveste da sijaju kao dijamant, neke žele da svetlucaju kao biser. Za ovo drugo, TikTok trend biserne kože je odlična osnova za izgled na dan venčanja. Ovde je sve u završnim detaljima. Kada je sva šminka gotova, koristite beauty blender da nežno utapkate tečni hajlajter po celoj koži. On takođe preporučuje da se utapka proizvod i na čelo, ali da još malo blotujete vrh nosa i Kupidonov luk. Želimo da budemo sigurni da izgledamo kao biser, a ne disko kugla.

Nežno skulpturisano lice

Postoje dve vrste ljudi, onih koji nanose smeđe i bele pruge na licu i sve to blendaju za savršeno konturisani izgled (pogledajte TikTok) i oni koji više vole nešto malo suptilnije. Suptilno je vaš prijatelj kada je u pitanju prirodna svadbena šminka, tako da underpainting tehnika vaše konture – nanošenje konture i hajlajtera pre pudera, a ne preko njega – može pomoći da se stvari malo omekšaju.

Slatki rumeni izgled

Bilo da to nazivate lutkastkom šminkom ili sunburnt rumenilom, malo dodatne boje na vašim obrazima nije samo u trendu, već je i dobra praksa za mladu. „Uvek savetujem svojim klijentima za mlade da na dan venčanja nose oko 20 odsto više rumenila nego što bi inače, kako bi se osiguralo da ne izgledaju isprano“, kažu čuveni šminkeri.

Upečatljive usne

Vaše usne ionako bukvalno govore sve, pa zašto ne biste dozvolili da i one budu vaša izjava o lepoti? Ne verujemo nužno da smele usne uvek treba da budu uparene sa inače minimalnom šminkom, ali ako želite da vaša prirodna lepota zablista, držite se hidrirane kože i jakih trepavica. Crvene (ili ljubičasta ili roze) usnw će biti dovoljne da svoj no make-up make-up podignete do šminke za posebne prilike.

Pročitajte još i – Mlade, obratite pažnju ako se same šminkate za venčanje

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!