Tople i raskošne: Boje kose u trendu za jesen 2021!

boje kose jesen 2021
Instagram/Printscreen

Jesenja sezona je uvek zabavni deo godine za inspirisanje novim bojama: bilo da vas inspiriše jesenje lišće ili preukusna “comfort” hrana, krajnje je vreme da osvežite boju kose. Ova jesenja paleta nijansi je inspirisana raznim stvarima: od jesenjeg neba, pa da začina za bundevu! Dok jesenji trendovi odišu opuštenom vibracijom, jesenji donose sofisticiranost. U nastavku vam donosimo najpopularnije jesenje boje kose koje će vas oduševiti!

9 nijansi koseza jesen u trendu

#1: Breskvasta roze blond nijansa

Ako ste ponosna plavuša, osvežite boju kose ovakvom sličnosm nijansom. Sve boje spektra šećerne vune dolaze u obzir, a ova breskvasto ružičasto plava će biti najpopularnija od svih. Za nju je potrebna plastinasta baza, a ovi topli roze tonovi će obasjati svačije lice ove jeseni. Ako ne želite trajnu promenu, sličan efekat možete postići i sa kolor maskama u boji.

#2: Topla espresso nijansa

Mnoge dame tokom jeseni traže dubinu boje, bilo da rade low-light pramenove (tamnije od podloge) ili potamnjuju čitavu kosu. One dame koje preferiraju tople tonove želeće da potamne nijansu u toj paleti. Zato vam predlažemo da ove jeseni isprobate tamnije espresso tonove.

#3: Pumpkin Spice riđa

Fuzija riđih, narandžastih i smeđih tonova kreiraće sjajnu, blistavu boju za novembar! Topli tonovi najbolje stoje gustoj, ravnoj kosi. Stilizujte ovu nijansu krupnim talasima i sprejem za sjaj dlake. Nema ko vas neće pitati za boju!

#4: Med nijansa žita

Kada je reč o plavušama, ove jeseni je cilj naći savršenu nijansu prirodno plave. Nekada je balans između hladne i tople plave boje pravi odgovor. Upoznajte med nijansu žita – difuziju zlatnih i hladnih tonova, koji imitiraju prirodno plavu kosu, bez kontrasta. Lako se održava, a ten čini lepšim i toplijim.

#5: Bronde

Ako razmišljate o plavim tonovima, ali vas je strah njihovog održavanja – pređite u “bronde” tim. Bronde je mix smeđe i plave, i odlična opcija za posvetljivanje ili potamnjivanje vaše osnovne boje, u zavisnosti od podloge. Ako ste već hladna plavuša, možete uraditi samo preliv, za “ušuškanu” jesenju boju.

Povezano: 5 razloga zašto je dobro što farbate kosu

#6: Rubin bronzana nijansa

Podignite vašu izbledelu bakarnu nijansu od ovog leta sa raskošnom bronzanom nijansom. Mešanje više boja, poput smeđe i crvene izgleda prelepo i prirodno.

#7: Nijansa istopljene karamele

Znate kako kažu: ako nije pokvareno – ne popravljajte! Ne možete pogrešiti sa karamel braon nijansom pramenova za jesen. Ovaj stil deluje kao istopljena karamela, a možete postići mek izgled, bez obzira na početnu nijansu kose. Uradite meke balajaž pramenove u 2-3 nijanse svetlijem tonu za ovaj efekat.

#8: Cimet miks

Još jedna crvenkasta nijansa, idealna za jesen. Ova boja stoji mnogim ženama – na nekom svetlu deluje plavo, a na nekom strawberry. Potražite balajž pramenove sa malo topline cimeta.

#9: Mastilo crna nijansa

Iako je klasična “gavran crna” nijansa uvek prirodan izbor za hladnije mesece, frizeri predviđaju blagu izmenu ove nijanse. Viđaćemo ovu mastilo crno boju sa blagim toplim sjajem. Prirodni crveni podtonovi će crnu kosu učiniti multitonalnom i raskošnom.

Pročitajte još i: Manikir trendovi za jesen 2021.

error: Content is protected !!