Raskošne i blistave: Boje kose u trendu za zimu 2021/22.

boje kose u trendu
Instagram/Printscreen

Sa promenom godišnjeg doba, najverovatnije ćete želeti da promenite i boju kose – to je potpuno normalno! Iz toplih jesenjih tonova, možemo preći u raskošne tamne zimske boje, koje sjajno pristaju svima. Ako vam manjka inspiracije – u nastavku vam donosimo trendy nijanse boje koje će biti popularne ove sezone – a vi samo skupite hrabrosti i zakažite termin kod vašeg koloriste!

Boje kose za zimu 2021/22.

#1: Biscotti Blonde

Ova nijansa je poznata i kao “bezvremena toskanski plava”. Ako želite nešto što ide na plavo, a da se lako održava, ovo je boja za vas. Ovaj look vam daje dovoljno refleksije sunca u kosi, dok jako blajhanje nije potrebno. Zato je idealna boja, za koju ne morate oštetiti kosu. Ova boja je sjajna za svetle brinete koje žele da idu još svetlije, ili plavuše koje žele nešto prirodnije za zimu.

#2: Ledeno plava

Ako ste dugo platinasta plavuša, možda je vreme da isprobate pastelne tonove, ove zime! Dok je baby pink boja pogodnija za proleće, tokom zime isprobajte svetlo plavu ili petrolej plavu. “Mermaid vibe” koji traje cele godine – to je utisak koji odaje ova boja.

#3: Cherry Cola nijansa

Za drugačijiu nijansu crvene, probajte bazu koja je više ljubičasta nego zlatna. Ova boja ima više slojeva dimenzije, a nijansa izgleda divno kako god vas sunce obasja. Boja je pogodna za sve tonove kože, i definitivno osvetljava lice. Takođe je odličan način da ugrejete tamnu boju kose, poput braon ili crne.

#4: Kosa boje meda

Ako želite dodir toplih tonova u vašoj smeđoj kosi, isprobajte spirale boje meda. Ovo je veoma prirodan način da dodate malo promene vašem tipičnom stilu. Topli tonove prskose hladnom vremenu – zato su idealni za ovu zimu. Za prirodan finiš, probajte lived-in look koji ne počinje u korenu.

#5: Jet Black crna

Ako razmišljate o totalno tamnoj kosi, znajte da je zima idealna za to. Ova boja je ne samo dramatična i sexy, već dlaku čini sjanom i zdravom. Crno se dobro slaže uz svaki ton i teksturu kože, kao i dužinu kose. Samo imajte na umu kada se ofarbate u crno, ova boja se teško skida sa dlake, ako budete želeli promenu posle togfa.

#6: Vino Rojo nijansa

Ovo je raskošna, duboka rubin boja. Ona je topla, ali tamna, tako da je zaista sexy i moćna. Ova boja odlično stoji na većini tonova kože. Ipak, ako imate veoma bled ten, frizeri sugerišu da dodate malo topline ovoj formuli. Tražite frizeru duboku neutralnu crveno-smeđu nijansu.

#7: Deep Espresso nijansa

Prigrlite zimski vajb i obogatite vašu smeđu nijansu, skoro crnom bojom espresa. U pitanju je tamno smeđa, luksuzna nijansa koja čini da vam se kosa presijava i deluje sjajno i zdravo. Preliv je dpbro rešenje da održavate boju između salonskih poseta.

Pročitajte još i: Zašto je profesionalno farbanje bolje od kućnog?

error: Content is protected !!