Frizure i boje kose u trendu za zimu 2014/15.

Modne piste diktiraju trendove kako u tome šta će se nositi, tako i u tome koje će frizure, make up i nokti biti aktuelni u određenoj sezoni. Pogledajte šta je aktuelno ove zime kada je kosa u pitanju.

“Zimske” frizure koje su IN

1. Pletenice

su aktuelne već nekoliko godina i čini se da njihova popularnost još uvek neće zamreti. U trendu su pletenice kao rajf, boho pletenice ili one u koje se uplete cela kosa. Ipak, najaktuelnija je svakako “french twist” pletenica, klasična i ležerna pletenica koju nose Francuskinje. Pogledajte kako da je napravite OVDE.

2. Šiške

Vratile su se, ali ovoga puta šiške su dugačke i idu na stranu. Šiške mogu učiniti da izgledate mlađe i svežije.

3. Niski rep

Niski rep može izgledati vrlo elegantno. Bilo da napravite razdeljak sa strane ili na sredini ova najjednostavnija frizura izgleda odlično i za dnevne obaveze i za neformalni večernji izlazak. Možete napraviti i volumen na profilu ako želite.

4. Punđe na vrhu glave

Labave punđe koje izgledaju kao da niste previše vremena potrošili na njih su ono što će se nositi u ovim hladnim zimskim danima.

5. Bob frizura

Sećate je se? Pre par godina svi su je nosili. Sada je ponovo aktulena. Bob je idealan za sve dame koje žele da skrate svoju dugu kosu i osveže svoj izgled. Bob ima svoje podvarijante i to je jedna od onih frizura koje svima stoje bez obzira na oblik lica.

6. Frizure iz 60-tih

Ravna kosa, bez izrazitog stepenastog šišanja i istapiran profil. 60-te krasi volumen u kosi. Dakle, ako ga nemate prirodno, posegnite za penom i lakom za kosu.

7. Mokar izgled i zalizana kosa

Još nešto se osim šiški vratilo na velika vrata. Mokar izgled kose. Idealan je za dame sa kratkom ili poludugom kosom. Takođe, zategnuta kosa vezana u konjski ili niski rep ili punđu potpuno je IN ove sezone.

Ono što uvek krijemo, stilisti nas sada ohrabruju da istaknemo. Ukosnice slobodno “ubodite” gde god vam treba, one i treba da se vide!

Ravna ili kovrdžava kosa ove sezone? Ravna i talasasta. Lokne su OUT!

Boje kose u trendu za zinu 2014/15.

  • Jedna boja je apsolutno hit ove sezone – platinsto plava boja kose. Hladna plava bez žutok podtona. Aktuelni su i pastelni plavi tonovi, opet bez žutog tona.
  • Ono što vas može iznenaditi je povratak ljubičastih tonova i to kako farbanjem cele kose, tako je ombre nijsiranjem sa ljubičastim vrhovima. Za one smelije, topla preporuka. Posebno lepo izgleda na jako dugoj talasastoj kosi.
  • Aktuelni su i srednje smeđi tonovi, boja karamele i svetla boja čokolade, crvenkasti i riđi tonovi.

Naravno, kakvi god trendovi bili aktuelni, ono što je uvek važno je da kosa bude zdrava i negovana jer samo tako će svaka frizura dobro izgledati.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!