Navike Francuskinja koje treba usvojiti

Francuskinje nisu ni najlepše ni najdoteranije žene. One imaju “ono nešto”. One su sinonim za ženstvenost i slobodu. Ove njihove navike treba da usvoji baš svaka žena.

Usvojite ove navike za ženstvenost i lepotu

1.Najvažnije – Sampouzdanje! To odvaja Francuskinje od žena mnogih drugih nacija. Znaju da istaknu ono najlepše na sebi i da prihvate kompliment. Doterajte se i imaćete više samopouzdanja. Pojednostavite stvari i ne opterećujte se previše. Volite sebe.

2.Koristite parfem – Baš svaki dan. Nanesite ga na pulsne tačke i nemojte preterivati sa količinom. Voćne i cvetne note uvek podižu raspoloženje. Ukoliko ne volite intenzivne mirise, možete koristiti i parfemske losione za telo. Izaberite parfem po svom ukusu, ne po preporuci drugarice. On ipak dosta govori o vama.

3.Ne otkrivajte previše – Francuskinje nisu konzervativne i još kako su sexy. Ipak drže se pravila – ili kratka suknja ili dekolte. U kancelariji, ni jedno ni drugo.

4Negujte se – Francuskinje obožavaju negu. Maska za lice će regenerisati kožu lica, ali će vas i opustiti. Priuštite sebi ovaj tretman jednom nedeljno, bilo u salonu, bilo kod kuće. Pilinzi za telo i bogate kupke raškošnih mirisa, eliminisaće svakodnevni stres.

5.Vitko telo. U Francuskoj je mala stopa srčanih oboljenja. Obroci su umereni i u hrani se uživa. Ali, ono što je najvažnije, obraća se pažnja na to šta se jede. Kvalitetna hrana i bez preskakanja obroka su pravi put ka lepoj kosi, koži i liniji.

6.Ležerna kosa – Damama u Francuskoj kosa nikada nije previše stilizovana i izgleda potpuno prirodno. Svaka dlaka nikako nije na svom mestu. Kosa im je često razbarušena, a frizura više nego ležerna. Ne koriste previše preparata za oblikovanje kose. Nega kose je na prvom mestu. Francuskinje često nose tzv. “francusku punđu”, ležernu i jako ženstvenu.

Kako da napravite francusku punđu pogledajte OVDE.

7.Aksesoar. Francuski stil baziran je na umerenosti. Dodaci postoje ali su diskretni. Daleko je to od ogromnih ogrlica i narukvica. Ako je ogrlica raskošnija ostali nakit je gotovo neprimetan.

Francuskinje su simbol za stil i eleganciju. Zašto to ne biste bile i vi?

error: Content is protected !!