Predlog 9 trendy i glamuroznih frizura za novogodišnju noć (VIDEO)

frizure za novu godinu

Doček Nove godine približava, a frizura je jedna od glavnih stavki na popisu beauty priprema svake lepotice. Puštena ili podignuta kosa? Ravna ili lokne? Sa aksesoarima ili bez? Dileme za frizuru su brojne, a ako želite da odaberete najbolju novogodišnju frizuru za doček, sigurno će vam biti potrebna inspiracija. Zato smo vam pripremili 9 glam predloga prazničnih frizura, koje će pristajati baš svakome.

Savršene frizure za novogodišnju noć

#1: Holivudski talasi

Crvene usne, gliter haljine i holivudski talasi u kosi – ovo je recept s kojim nema greške! Za postizanje ovih talasa biće vam potreban figaro širokog prečnika, dosta laka za kosu i malo umeća. Lokne uvijajte na donje dve trećine kose, a potom ih iščešljajte, kako biste dobile glamurozne talase. Frizuru fiksirajte lakom, a uz ovu frizuru su obavezne raskošne minđuše sa cirkonima!

Mi vam predlažemo Moroccanoil Strong lak za kosu 330 ml, kao najboljeg saveznika za praznike!

frizure za novu godinu

#2: Niska punđa

 Ovo je frizura koja će odlično ići uz duge balske haljine za doček, s kojom ćete se sigurno osećati kao princeza. Kosa je podignuta i sklonjena sa lica, a ujedno i “urolana” ka unutra na ivicama, kako bi delovala otmenije. Niska, raskošna punđa ipak daje savremenost ovoj frizuri, tako da je možete nositi bez obzira na godine. Ako preferirate ležerni izgled, i klasične frizure nisu za vas, u novogodišnjoj noći se možete provući i sa “messy” punđom. Lagano uvijte kosu u opuštene talase i zakačite je nisko, u ležernu punđu, iz koje štrče pramenovi.

frizure za novu godinu

#3: Glam talasi

Ako cele godine nosite ravnu kosu, iznenadite i sebe i svoje prijatelje za doček, tako što ćete uviti kosu u krupne, definisane talase, uz dosta sjaja i teksture. Isprobajte uvijanje kose presom ili širokim figarom, kako biste dobili ove talase. Ne zaboravite da frizuru finiširate lakom i sprejem za sjaj kose.

Naša preporuka je Subrina Professional Finish Shine sprej za sjaj kose.

frizure za novu godinu

#4: Finger Wave talasi

Za dame koje vole retro izgled, predlažemo ovaj look inspirisan 20-im godinama prošlog veka. Ova “finger wave” frizura je izgled koji će vas vratiti u glamur “Velikog Getsbija”, a postiže se figarom uskog prečnika ili presom. Potražite tutorijale za “finger waves” ili se prepustite u ruke stručnom frizeru, koji će vam kreirati modernu verziju ove retro frizure.

frizure za novu godinu

#5: Ukras u kosi

Za jednostavnu i brzinsku “uradi sama” frizuru, predlažemo da kosu uvijete figarom, i gornji sloj zakačite gumicom na potiljku. Ovu jednostavnu frizuru izdignite glamuroznim ukrasom za kosu sa cirkonima, koji ćete zakačiti pozadi. Ostatak kose koji pada, možete uplesti i u sitnu pletenicu.

frizure za novu godinu

#6: Riblja kost

Za jednostavne devojke, koje vole prirodan izgled, isprobajte klasičnu riblju kost od cele kose, koju ćete uplesti na potiljku. Ne zaboravite da riblju kost ipak ukrasite nekom neobičnom šnalom ili ukrasom.

frizure za novu godinu

#7: Afro loknice

Afro-loknice su uvek IN, a Nova godina je pravo vreme za eksperimente sa kosom. Uvijte kosu u sitne, čvrst afro-loknice, i probudite vašu divlju stranu. Sigurni smo da će vaša frizura biti primećena.

frizure za novu godinu

#8: Bouncy Hair

Nema ništa jednostavnije, a efektnije od talasa u kosi. Ako ste ošišani stepenasto, isprobajte butterfly talase, koji će vašoj kosi dati dosta volumena i pokreta. Ova frizura će pristajati svim bojama kose. Imperativ novogodišnje frizure treba da bude – volumen! Neka vaša kosa govori umesto vas, a to ćete postići feniranjem na volumen i krupnim talasima, koji će izdignuto stajati od korena kose. Ne zaboravite da upotrebite sprej za volumen kose iz korena i završni sprej za sjaj.

Naš predlog je Moroccanoil Root Boost sprej za volumen kose iz korena.

frizure za novu godinu

#9: Sleek konjski rep

Jednostavan, a glamurozan – tako bismo mogli opisati sleek konjski rep. Nisko vezani konjski rep, u kombinaciji sa razdeljkom sa strane, raskošnim nakitom i večernjom haljinom predstavlja jednu od najlakših frizura za održavanje. Skupite svu kosu u niski rep, a površinu glave zagladite gelom, kako bi svaka dlaka stajala na svom mestu. Potom, kosu ukrasite neobičnom, glamuroznom gumicom sa cirkonima i to je to!

frizure za novu godinu

Video-predloge i inspiraciju za ove frizure pronađite u VIDEU:

Pročitajte još i: 5 novogodišnjih frizura koje će vam trajati celu noć

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!