5 frizura za Novu godinu koje će vam trajati celu noć!

frizure za novu godinu

Novogodišnji doček je velika noć. Bilo da ugošćavate prijatelje kod kuće ili dominirate plesnim podijumom, ova noć je svakako maraton, a to znači da morate izgledati perfektno i kada kazaljke otkucaju ponoć (a i dugo iza ponoći). Zato vam je potrebna frizura koja će izdržati cele noći i biti na svom mestu! U nastavku pogledajte 5 najlepših i najizdržljivijih frizura za novogodišnju noć!

5 najlepših frizura koje će izdržati novogodišnju proslavu

#1: Vežite satensku mašnu

Ako ste u potrazi za novogodišnjom frizurom o kojoj nećete morati da mislite cele noći – uglađeni konjski rep je uvek pravo rešenje! Veoma se lako održava, a držaće sve sitne dlake koje lete oko lica u savršnom redu.

Ako volite “sleek” izgled, zaližite površinu kose gelom, a ako preferirate romantični “look” – uvijte talase pa onda pokupite kosu u rep. Na kraju vežite veliku satensku mašnu u crnoj, zlatnoj ili crvenoj boji za praznični momenat!

frizure za novu godinu
Printscreen/Instagram

#2: Uvrnuti rep

Twist ili uvrnuti rep će stajati cele noći bez brige, a izdržaće i energično đuskanje na podijumu. Možete napraviti visok rep i podeliti ga na dva dela koja ćete uvrnuti jedan oko drugog. Ako niste fan repa, možete uvrnuti nekolilko pramenova kose i napraviti krunu oko glave. Izbor je na vama. Dodatno fiksirajte “twist” jakim lakom za kosu.

frizure za novu godinu
Printscreen/Instagram

#3: Niska chignon punđa

Klasični izgled chigon punđe nikada neće izaći iz mode. Zato se inspirišite i kreirajte moderni obrt starog klasika: napravite nisku punđu koja stoji blago sa strane. Pustite nekoliko pramenova da vam slobodno padaju napred i ukosnicama dobro fiksirajte punđu kako bi vam stajala cele noći uz vrat.

Povezano: 3 romantične frizure za kratku kosu koje će vas oduševiti

frizure za novu godinu
Printscreen/Instagram

#4: “Sleek wet” kosa

Ako pratite trendove, onda znate da je “wet” hair bez sumnje hair stil godine, jer su ga ponele najveće poznate ličnosti i supermodeli na revijama dizajnera. Osim što izgleda “edgy” i sexy, efekat mokre kose izgleda savršeno uz pomalo rock stajling i visoke štikle. Za ovaj look će vam trebati dosta stjaling proizvoda – gel, vosak i lak za kosu!

Naš predlog je Marrakesh HOLD gel za kosu bez alkohola, obogaćen uljem argana i konoplje

frizure za novu godinu
Printscreen/Instagram

#5: Sofisticirana podignuta frizura

Bilo koji vid podignute kose će izdržati celu noć. Kako ne biste izgedali previše elegantno, da ne kažemo demode, punđu na vrh glave ukrasite pletenicama, twistovima ili izvucite nekoliko romantičnih pramenova da padaju i uokviruju lice. Izgledaćete super chic, a ovu frizuru možete nositi i na nekoj elegantoj novogodišnjoj proslavi uz večernju toaletu.

Pročitajte još i: 6 make-up trikova za glamuroznu novogodišnju šminku

frizure za novu godinu
Printscreen/Instagram

error: Content is protected !!