“Ghost” šiške će biti veliki hit ovog leta – Evo zašto treba da ih probate

ghost šiške
Instagram/Printscreen

Šiške se obično šišaju ravno, ali ukoliko vas ovo asocira na staromodnu kosu, onda će vam biti potrebne “ghost” šiške. Ovo je stil šišanja šiški koji Instagram devojke obožavaju, jer se odlično slaže uz dužinu koja uokviruje lice sa krajevima koji se nevidljivo stapaju sa ostatakom kose – otuda i naziv za “ghost” šiške. Ovaj trend će biti veoma popularan za predstojeće leto – nastavite da čitate.

Šta su tačno “ghost” šiške?

Osnovna premisa “ghost” šiški jeste da su lagani stepenovi stopljeni sa dužinom tako da nežno povećavaju volumen i pokret. Ono što ove šiške izdvaja od ostalih jeste činjenica da ne možete tačno videti gde se šiške završavaju, a pramenovi sa strane počinju. “Ghost šiške” se neupadljivo stapaju sa kosom. Radi se o stilu šišanja koji dozvoljava šiškama da menjaju oblik – od micro-cuta do dugačke, izrasle verzije.

Drugim rečima, ako bismo hibridno spojili prozirne šiške i curtain šiške, dobili smo nešto poput ghost šiški. Kraća centralna tačka šiški se blago stapa sa ostatkom kose, dok se ujedno uokviruju jagodice. Ove šiške deluju ležerno, i bez puno napora, ali su zapravo zahtevne za održavanje. Oblik izrasta vrlo brzo, zato je potrebno da svakih par nedelja posećujete frizera za njihovo osvežavanje.

U nastavku pogledajte inspiraciju za različite stilove “ghost” šiški:

error: Content is protected !!