Trendy boja kose za ovo proleće: Greige Blonde

greige blonde
Instagram/Printscreen

Iako siva i bež nisu najzanimljivije boje kose, one ipak kreiraju jednu od najpopularnijih nijansi kose za ovo proleće – Greige Blonde. U kombinaciji, ove dve meke nijanse daju multidimenzionalni finiš kose, koji laska i hladnim i toplim tonovima kože. Greige nijansa ujedno daje kosi  i neverovatan sjaj. Bilo da ste dugogodišnja plavuša, ili razmišljate o svetlijim tonovima, ova raskošna Greige Blonde nijansa je idealna promena!

Kakva je tačno nijansa “Greige Blonde”?

Greige Blonde se definiše, kao prirodna, izbalansirana blond baza sa “smokey beige” finišom. Ova multidimenzionalna nijansa ima savršen balans hladnih pepeljastih tonova i toplih zlatnih, što je čini veoma nosivom za svako godišnje doba i svaki podton kože.

Sa toliko popularnih plavih nijansi, teško je odrediti koja je koja nijansa. Pepeljasti tonove kose su oduvek bili popularni, ali postoji nešto specijalno kod Greige Blonde boje. Pepeljasti tonove su ovde izbalansirani sa zlatnim odsjajem, što kreira mnogo prirodniju plavu boju, od popularnih Ash Blonde tonova. Greige Blonde liči i na populanu Mushroom Blonde nijansu – koja predstavlja pepeljasti miks smeđe i plave, ali Mushroom nijanse su prigušene i mat. Sa Greige Blonde bojom, zlatni tonovi omogućavaju kosi sjaj, čime se dobija luminozni bež finiš koji je mnogo vibrantniji od Mushroom Blonde nijanse.

Hladne tonove Greige Blonde kose možete održavati nekim od ljubičastih preparata (šampon, regenerator, maska, sprej, eliksir), koji su dostupni u Lepotica Beauty Shop-u!

Ko može da izabere ovu boju?

Raznolikost Greige boje omogućava da je uspešno ponesu i osobe hladnog i toplog podtona. Ovaj balans toplih i hladnih tonova je savršen za se dame koje nisu sigurne kom timu da se priklone: hladno plavom ili toplo plavom. Takođe, Greige Blonde nijansa je idealna za žene toplog podtona kože, koje žele da se ofarbaju u hladniju plavu boju, koja laska njihovom tenu. Uz pomoć dobrog hair koloriste, i vi možete postići ovu nijansu u salonu! Potražite inspiraciju za vaše sledeće salonsko farbanje u narednim fotkama, odnesite je u salon, i zatražite baš ovakvu nijansu!

Pročitajte još i: Hit nijansa kose za kraj leta i početak jeseni – “Mushroom Blonde”

error: Content is protected !!