4 razloga zašto bi trebalo da menjate mesto razdeljka

razdeljak

Onaj hair flip koji napravimo kada želimo da napravimo savršeni selfie – menjamo razdeljak kako bismo izgledale nešto drugačije! Sama navika menjanja razdeljka i strane na koju češljamo kosu je nešto što vam daje instantni volumen i najjednostavniji je način da promenite izgled. Ako nam ne verujete, u nastavku pročitajte zašto bi trebalo da menjate mesto razdeljka.

Razdeljak na sredini

Daje akcenat na očima

Ono što najviše volimo kod razdeljka na sredini glave jeste to što svu pažnju privlačimo na oči. Bilo da idete na romantičan dejt i želite da vaše oči odrade svu priču, ili želite da istaknete eye make-up, centralni razdeljak je sve što vam je potrebno.

Izdužuje lice

Osim toga, razdeljak na sredini kose vizuelno izdužuje lice i naglašava oštru vilicu.

razdeljak

Razdeljak sa strane

Sakriva veliko čelo

Ako ste previše svesne svog čela i želite da pronađete način da ga sakrijete – razdeljak sa strane je vaš trik u rukavu. Još bolje – napravite šiške koje prirodno padaju na čelo, baš kao kod glumice Eme Votson.

Naglašava jagodice

Naravno da će svaki kontur stik učiniti da imate istaknute jagodice. Ali probajte ovaj trik: stavite kosu sa strane i primetićete kako ova vrsta razdeljka naglašava jagodice i licu daje definisani izgled.

razdeljak

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!