“Mushroom Bob” je kratka frizura puna volumena koja će biti IN naredne godine

mushroom bob
Instagram/Printscreen

Godina 2023. je bila nesumnjivo godina paž frizure. Taman kada ste pomislili da je ovaj trend prošao, posle njega dolazi, slična verzija puna volumena. “Mushroom Bob” je već aktuelan, a deluje i kao idealno rešenje za novogodišnju proslavu. Ovo je tip paž friuzure koji nonšalantno pada oko lica, i konturiše jagodice, dok federasto odskače iza ušiju. Jednostavno rečeno, ovaj paž deluje sofisticirano i puno.

Kakav je to “mushroom bob”?

Tokom poslednjih 12 meseci, svaka moguća verzija paža je bila na našim društvenim mrežama, sa svojim jedinstvenom verzijom. “Mushrrom Bob” nije nimalo drugačiji, jer ga karakteriše oblik pečurke, sa zakrivljenim linijama i krajevima koji su šušukani ispod, kako bi se postigao efekat kupole. “Mushroom Bob” je tupo sečeni paž iznad ramena, i zato funkcioniše na svim tipovima kose. Može odlično izgledati uz šiške, jer se tako dobija kombinacija “bowl” i “mushroom” frizure. Kada četku isfenirate okruglom četkom, jer tako dobijate momentalnu tranformaciju ”sleek” paža u ovaj koji podseća na oblik pečurke.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Kako se stilizuje?

Uz ovaj paž neophodno je korišćenje pene za volumen kose, koja gradi punoću. Kako biste postigli ”podizanje” iz korena, podelite kosu na sekcije i isfenirajte je okruglom četkom manje veličine. Svaku sekciju zakačite šnalicom, pustite kosu da se ohladi i isčešljajte kosu ravnom četkom, pre fiksiranje lakom. I voila – dobili ste najtraženiji oblik paž frizure za 2024. godinu.

Pročitajte još i: Paž do vilice – Ovo je frizura koja vam je potrebna za efekat izvajanog lica

error: Content is protected !!