Nemojte da kupite više nijedan šampon dok ne pročitate ovo

Jako je važno da šampon za kosu pravilno odaberete ali i koristite. Šampon treba da odgovara vašem tipu kose i debljini dlake. Nije svejedno da li vam je kosa ravna i kovrdžava, farbana ili nefarbana, plava i smeđa.

Šampon je početak nege kose

  • Prirodni sastojci nisu uvek dovoljni. Ako imate neki problem sa kosom ili kožom glave, kao što je perut, šampon treba da sadrži i neke medicinske elemente.
  • Ne očekujte kosu kao sa reklame. Kosa koja se u sekundi preporodi, postane 10x gušća i sjajnija, to ne postoji. Ono u šta treba da verujete je konstantna i pravilna nega kose odgovarajućim preparatima.
  • Manje je više. To što ste naneli više proizvoda ne znači da će učinak biti bolji. On isključivo zavisi od kvaliteta preparata.
  • Čudotvorni sastojci se nalaze u tragovima. U svim kozmetičkim proizvodima koji se hvale nekim neverovatnim čudotvornim sastojkom a ne koštaju puno, najmanji je procenat upravo tog sastojka. Jeftin šampon koji čuda čini ne postoji.
  • Koristite sampone za profesionalnu negu. Probajte šampone koje koriste frizeri. Ili šampone frizerskih profesionalnih brendova za kućnu negu. Primetićete razliku u odnosu na šampon iz parfimerije ili prodavnice.
  • Sastojci su jako vazni. Sastojci koji su vašoj kosi potrebni zavise od nje same. Bojenu kosu ne treba prati istim šamponom kao prirodnu. Isto se odnosi na ravnu i kovrdžavu kosu. Izbegavajte sulfate jer isušuju kosu i “jedu” boju.
  • Kosa se zasiti šampona s vremenom. Verovatno ćete primetiti da vam šampon “ne radi” kao kada ste počeli da ga koristite. Promenite ga na kratko pa nastavite sa korišćenjem. Takođe je dobro s vremena na vreme uraditi dubinsko pranje kose. Kada očistite teme i dlaku, šampon će vam opet prijati i kosa će “prodisati”.

Izaberite kvalitetan šampon

uniqone-sampon
klik na sliku za vise informacija
uniqone-kokos-sampon
klik na sliku za vise informacija

Uniq One All in One Conditioning Shampoo- šampon sa kondicionerom

Formula sa 2/3 šampona i 1/3 kondicionera namenjena je za sve tipove kose, i istovremeno neguje kožu glave. Svilenkasto kremasta tekstura omogućava lako ispiranje. Pruža kosi 10 dokazanih efekata:

1. Nežno pere kosu i kožu glave
2. Štiti i hidrira kosu i kožu glave
3. Čini kosu svilenkastom i glatkom, a u kombinaciji sa UniqOne tretmanom efekti se pojačavaju
4. Ne otežava kosu
5. Pojačava sjaj kose, a UniqOne tretman dodatno pojačava ovaj efekat
6. U kombinaciji sa UniqOne tretmanom, kontroliše frizz efekat
7. Olakšava oblikovanje kose
8. Jača kosu
9. Smanjuje krtost kose
10. U kombinaciji sa UniqOne tretmanom sprečava pojavu ispucalih krajeva.

Uniq One

 

ortofluido-sampon
klik na sliku za vise informacija

Orofluido šampon za kosu

Čišćenje i lepšavost kose. Šampon za sve tipove kose. Luksuzna formula sa tri organska ulja: argan, ciperus i lan. Prijatne, svilene teksture i predivnog mirisa ćilibara i vanile, obnavlja kosu i čini je svilenkastom i sjajnom.

error: Content is protected !!