7 beauty trikova koji olakšavaju ulepšavanje

By  |  0 Comments

Svakoga dana čitate savete za lepotu i ulepšavanje. Pročitajte ove, jer oni će vam postati omiljeni. Jako su  korisni.

Neka ulepšavanje počne

Par trikova šminkera i manikira i još par saveta za ulepšavanje

  • Kako da savršeno osenčite svoje obrve? Koristite dva nijanse olovke ili senke za obrve. Tamniju kojom ćete naglasiti unutrašnju stranu obrva, gde su obrve deblje i svetliju na krajevima obrva.
  • Kako da vam lak na noktima duže traje. Zatvorite prednje ivice. Sigurno ste videli kako manikiri lakiraju nokte. U 4 poteza. Četkica se povlači po sredini nokta, levo i desno od sredine i četvrti potez je po ivicama. Kada ih zatvorite lakom i top coat-om, lak za nokte mnogo duže traje.
  • Kako da “ne prepadnete” svoju kožu novim proizvodima? Ako u redovnu negu kože želite da ubacite novi proizvod, bez izazivanja crvenila i reakcije kože, napravite “sendvič” proizvoda. Nanesite svoju standardnu kremu za lice, zatim novi proizvod, pa još jedan sloj kreme za lice.
  • Kako da vam oči izgledaju krupnije i zavodljivo? Šminkeri tu koriste trik sa nanošenjem maskare. Dodatni sloj možete naneti u sredini vaših trepavica ili na spoljnim trepavicama.
  • Kako da vam se koža glave ne peruta nakon bojenja kose? Noć pre nego što ćete farbati kosu, nanesite na skalp malo kondicionera. To će hidrirati vašu kožu i ona se neće ljuštiti i isušiti od boje za kosu.
  • Kako da uklonite šminku i kada ste najumorniji? Ne možete imati izgovor ako maramice za skidanje šminke držite pored kreveta. Izvucite jednu, uklonite šminku i na spavanje.
  • Kako da skratite vreme sušenja kose? S vremena na vreme očistite svoj fen. To ćete uraditi tako što ćete očistiti mrežicu na zadnjem delu fena. Možete je i oprati, samo mora da bude potpuno suva kada je vraćate. Kada ga redovno održavate, fen za kosu duva bolje i duže traje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!