Povratak u rane 2000-e: Ponovo su popularni cirkoni u kosi!

cirkoni u kosi
Instagram/Printscreen

Ako ste dete 80-ih ili 90-ih, sigurno se sećate ukrašavanja kose cirkonima – i svaki raznobojni, staklasti kristalčić koji se specijalnim pištoljem pričvršićivao na vlasi činio je malu radost! Dobre vesti su da se cirkoni u kosi ponovo vraćaju, zahvaljujući TikToku. Cirkoni u kosi možda nisu za svaki dan, ali su savršeni za devojačke večeri, izlaske, muzičke festivale…  U nastavu pročitajte više o ovom novom-starom trendu!

Kako se nanose kristali na kosu?

Bling-bling kosa se lako dobija uz plastični specijalni pištolj kojim se ovi cirkončići lepe (“bedazzler”). Ukoliko ne možete da ga nabavite, postoje specijalni lepkovi za stilizovanje kose (hair glue), kojima možete zalepiti pojednačne cirkone u kosu. Ovi lepkovi su često i vodootporni, što znači da ne morate da brinete o tome da li će se cirkončići odlepiti dok se tuširate ili kupate u bazenu. Jednostavno, nanesite malo lepka za kosu čačkalicom i utisnite cirkon na pramen koji želite. Ova metoda je idealna ako cirkone dodajete na pletenice ili već gotove frizure.

@sophie_murraayy

On Amazon! Obsessed 🥹🦋💖🫶🏼

♬ original sound – Sophie Murray

Nanošenje cirkona na talasastu kosu daće vam magični izgled, idealan za večernji izlazak, a na ravnoj, zalizanoj kosi možete čak i napraviti određenu šaru ili ukrasiti liniju kose. Uparite cirkone sa baby pletenicama ili špicastom punđom, za potpuni povratak u 2000-e!

View this post on Instagram

A post shared by NJ📍 (@kc.hairstyles_)

Kako se uklanjaju cirkoni iz kose?

Do ovog momenta ste se sigurno počeli pitati: kako se uklanjaju cirkoni iz kose, a posebno lepak? Na sreću, postupak nije nimalo zahtevan: jednostavno odlepite cirkon po cirkon, i potom operite kosu šamponom, kako biste uklonili sav lepak.

Bilo da koristite pištolj za cirkone (bedazzler) ili DIY metodu lepljanja cirkona, hair gems trend će vam zaista vratiti nostalgiju za 2000-im godinama!

Pročitajte još i: “Caramilk” je savršena trendy nijansa kose za kraj leta!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!