5 proizvoda za svačiji džep koji će transformisati oštećenu kosu!

oštećena kosa

Danas ste napravili savršene lokne uz pomoć figara, a sutra ćete je ispeglati presom! Pre nekoliko dana ste nosili chigon punđu, a planirate da boju dodatno posvetlite! Svi ovi hemijski, toploti i mehanički tretmani kose neminovno oštećuju vlas i čine da kosa izgleda suvo, beživotno, rascvetano i sprženo! Ako ste već dogurali do ovog stadijuma – nije sve izgubljeno! Tržište kozmetičkih proizvoda nudi fantastične profesionalne preparate koji doslovno imaju moć da vrlo brzo transformišu oštećenu kosu! U nastavku vam otkrivamo naših 5 preporuka!

Predlog režima za transformaciju oštećene kose

#1: Šampon za kosu – Subrina Repair Shampoo

Odabir kvalitetnog šampona za oštećenu kosu je izuzetno važan – već pranjem kose započinjete negu i reparaciju oštećenih vlasi. Kada je reč o izboru šampona, klonite se jakih, agresivnih, komercijalnih šampona, i prepustite se oprobanim formulama profesionalnih brendova. Mi vam preporučujemo Subrina Professional PHI Repar šampon za kosu, sa dragocenim uljem moringe, koji poboljšava strukturu kose, vraćajući joj vlagu i sjaj.

CENA: 480 RSD (kliknite na sliku za više info)

oštećena kosa

#2: Balzam za kosu – Subrina Repair Conditioner

Sledeći proizvod koji će transformisati kosu, a deo je iste linije, kao i prethodni proizvod je Subrina PHI Repair Conditioner. Ovoj liniji veruju brojni frizerski saloni, te je rado koriste na klijentima čija je kosa oštećena i tretirana. Balzam za oštećenu kosu sa uljem moringe zatvara površinski sloj (kutikulu) kose, i posle upotrebe kosa je meka i negovana. Pogodan je i za tanku kosu jer je ne opterećuje.

CENA: 560 RSD (kliknite na sliku za više info)

oštećena kosa

#3: Maska za kosu – Subrina Extreme maska

Kada je reč o ekstremno oštećenoj i tretiranoj kosi, njoj je potrebna jaka nega, uz preparat sa profesionalnim sastavom. Subrina Professional PHI Supreme maska za izuzetno suvu, hemijski tretiranu i oštećenu kosu. Intenzivan negujući tretman preporučuje se jednom mesečno. Kosu oprati Repair šamponom, naneti Supreme masku na peškirom osušenu kosu, ostavite da deluje 5-10 minuta i temeljno isperati. Maska je namenjena jako oštećenoj i tretiranoj kosi, i vrlo je bogata.

CENA: trenutno je akcija – samo 1529 RSD (klik na sliku)

oštećena kosa

#4: Tretman za kosu – Olaplex no. 3

Ako želite da zaista vidite rezultat preko noći – isprobajte planetarno popularni hair proizvod, koji je promenio način na koji negujemo kosu zauvek! Olaplex No3 tretman za korišćenje kod kuće, obnavlja sva oštećenja nastala kako hemijskim procesima tako i tokom feniranja i oblikovanja kose. Ovaj proizvod sadrži patentirani molekul, koji obnavljanja pokidane disulfatne veze unutar vlasi, i time reparira sva postojeća oštećenja.

CENA: 2640 RSD (klik na sliku za više info)

olaplex no. 3

#5: Leave-in nega – Subrina PHI 11 u 1 sprej

Nega oštećene kose ne prestaje u kupatilu! Produžite efekat nege, korišćenjem leave-in proizvoda koji pruža čak 11 benefita u samo jednoj bočici! Ovaj proizvod revitalizuje kosu, jača je, daje briljantan sjaj, štiti boju, hidrara vlas i daje joj elastičnost, kontrliše frizz, pruža lakše raščešljavanje i glatku kosu, štiti krajeve od pucanja i bolje definiše frizuru!

CENA: trenutno je akcija – 729 RSD (klik na sliku)

oštećena kosa

Pročitajte još i: Kako da rešite problem suve i oštećene kose?

error: Content is protected !!