“Pammy” podignuta frizura biće hit ove zime, a inspirisana je Pamelom Anderson

pammy frizura
Instagram/Printscreen

Od frizure Brižit Bardo, preko “Rachel cut-a”,pa sve do “Audrey” frizure, čini se da retro hair trendovi doživljavaju renesansu. Jedna frizura iz 90-ih je sada posebno aktuelna, a inspirisana je podignutom kosom čuvene Pamele Anderson. ”Pammy Updo” je pokupila dosta simpatija mnogih poznatih ličnosti na crvenom tepih, ali i običnih ljudi na TikTok-u. Jedan od najvećih fanova ove frizure iz 90-ih je Kim Kardašijan. U nastavku saznajte više o ovoj frizuri, koja će biti veliki hit zime 2023/24.

Šta je tačno “Pammy” frizura?

Kod ovog look-a, radi se o kosi koja je podignute na vrh glave, sa nežnim kraćim pramenovima koji padaju naniže, uz rastresite pramenaste šiške. Pamela Anderson, čuvena holivudska glumica je “odgovorna” za popularizaciju ovog stila tokom 90-ih. Kako se ova decenija oživljava u beauty smislu, bilo je samo pitanje vremena kada će se ova frizura opet vratiti u fokus. Najnovija Hulu produkcija “Pam & Tommy” podgrejala je opsesiju ovom glumicom. Zato je “Pammy2 frizura ponovo aktuelna, a kako i ne bi, kad je blago ”messy”, opuštena, praktična i na sexy način pokazuje vrat.

Kim Kardašijan kao moderni ambasador ”Pammy” frizure

Kim Kardašijan je jedna od najvećih obožavalaca ovog hair stila. “Pammy” frizuru ponela je na mnogim visokoprofilnim događajima, u prethodnim godinama, uključujući venčanje njene sestre, pojavu u “Ellen” emisiji, premijeri “Kardašijana”, reviji njene kolaboracija sa brendom “Dolce&Gabbana” itd.

View this post on Instagram

A post shared by R O K A E L (@rokaelbeauty)

Kako da napravite “Pammy” frizuru?

Dobra vest je, da ako želite da kreirate ovu frizuru sami, TikTok je prepun tutorijala. Hešteg #pamelaandresonhair ima preko 120 miliona pregleda na ovoj platofrmi. Najpre, iščešljajte kosu u visoki konjski rep. Vežite gumicu oko repa, ali pri poslednjem provlačenju kose, nemoj provući svu kosu kroz. Provucite polovinu kose, kako biste kreirale obruč kose, sa krajevima koji vise van punđe. Potom, raširite i zakačite pojedinačne sekcije kose, sve dok ne dobijete oblik koji želite. Možete blago uviti ove pramenove koju padaju.

Donosimo predloge na koje sve načine možete poneti ”Pammy” frizuru!

Pročitajte još i: Tajna Kim Kardašijan za brži raste kose – pirinačana voda

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!