Zašto je regenerator u spreju za raščešljavanje tako POTCENJEN proizvod?

By  |  0 Comments

Dobro je imati više opcija i proizvoda za različite situacije sa kosom, ali nekad odabir kvalitetnog režima nege kose može biti naporan, pored tolike ponude. Zato je regenerator u spreju za raščešljavanje proizovd koji može itekako transormisati vašu rutinu nege kose. Kako su ovi proizvodi najčešće all-in-one, pružiće kosi najbolju moguću negu. Zato zakoračite u svet regeneratora u spreju u tekstu koji sledi!

Regenerator u spreju – višak ili potreba?

Kada već nanosite klasičan regenerator posle svakog pranja kose, čini vam se da dodavanje leave-in regeneratora može biti suvišno. Istina je da on deluje u “saradnji” sa klasičnim regeneratorom i ne može da ga nikako zameni. To je zato što ovaj u spreju pruža vašoj kosi dodatnu dozu hidratacije tokom dana, što pomaže svakodnevnom stilizovanju kose.

Osim toga, regeneratori u spreju su poznati po svojoj sposobnosti raščešljavanja i borbe protiv dosadnog mršenja i čvorova u kosi. Na taj način sprečavaju kidanje vlasi prilikom poteza četkom.

Zašto treba da uložite u dobar regenerator u spreju?

1. Hidrira suvu kosu

Glavne svrha ovih leave-in regeneratora u spreju je da pruže dodatnu vlagu i ishranu kose, kako bi ona bila super hidrirana. Ovaj tip proizovda je kao stvoren za suvlje tipove kose, a posebno kovrdžavu i talasastu. Često sadrže humektanse koji omekšavaju i vlaže dlaku kako bi bila elastičnija i jača.

Naša preporuka regeneratora u spreju za raščešljavanje je Revlon Equave Hydro sprej, posebno namenjen hidrataciji kose.

regenerator u spreju

2. Raspetljava umršenu kosu

Dobar leave-in regenerator sadrži sastojke koji daju kosi klizavost i mekoću, čineći proces češljanja i otpetljavanja dosta lakšim. Ako se vaša kosa često mrsi, uz ovakav sprej će češljanje i stilizovanje biti mnogo lakše. Leave-in sprej ojačava dlaku protiv lomljenja, zagladjuje ispucale krajeve i sprečava lomljenje dlake usled češljanja.

Povezano: 6 super saveta kako da vam se kosa više NE MRSI

3. Štiti kosu od spoljašnjih uticaja

Previše sunca i plivanja u slanoj ili hlorisanoj vodi može isušiti kosu, uzrokovati da boja izbledi, da kosa bude krta sa rascvetalim krajevima. Možete naprskati kosu ovim sprejem pre plivanja u bazenu kako biste sprečili oštećenja. Osim toga, ekstremne hladnoće praćene pretoplim vazduhom u zatvorenom može takodje isušiti kosu, čineći da bude gruba i krta. Sprej za raščešljavanje če obložiti dlaku i zaštititi je od oštećenja iz sredine.

Preporučujemo za letnje dane i zaštitu kose na bazenu ili plaži Revlon Equave Sun Protect dvofazni regenerator za raščešljavanje.

regenerator u spreju

4. Pruža blagu zaštitu od toplote

Pre peglanja ili feniranja, morate naneti neko sredstvo za zaštitu kose od efekata visokih temepratura stajling aparata. Leave-in sprej za raščešljavanje funkcioniše kao blaga zaštita kose jer pruža dodatni sloj protiv oštećenja dlake. Na ovaj način zadržavate vlagu unutar dlake i sprečavate je da se ukruti i isuši.

Povezano: 5 proizvoda za kosu koje morate imati!

5. Kosa se lakše oblikuje

Leave-in sprej za raščešljavanje doprinosi lakšem oblikovanju i stilizovanju kose fenom, peglom ili figarom. Ovakvi proizvodi sadrže sastojke koji omekšavaju teksturu dlake, što poboljšava efekate stajling procesa. Takodje daju savršenu definiciju prirodnim kovrdžama za osveženje frizure tokom dana.

regenerator u spreju

6. Osvežava farbanu kosu

Leave-in regeneratori za raščešljavanje revitalizuju oštećenu i farbanu kosu, a štite je i od UVA/UVB zračenja i drugih faktora koji dovode do diskoloracije kose. Boja kose izgelda sjajnije i vibrantnije posle nanošenja leave-in spreja. Postoje i specijalni proizvodi ovog tipa koji su formulisani za zaštitu i “zatvaranje” boje za kosu, čime produžavaju njeno trajanje.

Preporučujemo za farbanu kosu Marrakesh X Color Care, regenerator u spreju namenjen dugotrajnosti boje.

Pročitajte još i: All-in-one višenamenski preparati za kosu + 11 preporuka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!