Suprotnosti se privlače: black and white hair style

By  |  0 Comments

Da se granice u svetu mode i svetu nege i brige o lepoti, neprestano pomeraju, još jednom je potvrdio i dokazao trenutno aktuelni trend farbanja kose. Pre nego što vam otkrijemo o kakvom tačno trendu je reč, želimo da vas upozorimo da je on na neki način predodređen i rezervisan samo za smele dame, koje umeju da prepoznaju i ne boje se da prikažu svoju različitost.

Naime, reč je o trendu farbanja kose u dve drastično različite boje, tačnije u crnu i platinasto plavu boju kose.

Šta tačno definiše ovaj trend farbanja kose?

Kada smo rekli da je reč o trendu farbanja kose u dve drastično različite boje, crnu i platinasto plavu, možda ste pomislili da je to dosad već viđeno i da podrazumeva izvlačenje crnih pramenova na plavoj kosi. Međutim nije tako. Ovaj trend definiše mnogo drastičnije razlike koje treba postanu rezultat farbanja i da budu što intezivnije istaknute.

Black and white hairstyle

Konkretno, da bi ste sledili ovaj trend, treba da sledite i ispoštujete jednu od nekoliko mogućih solucija, odnosno varijacija u načinu farbanja kose.

Prva solucija, jeste da kosu pre nego što počnete da je farbate, očešljate tako da vam razdeljak bude tačno na sredini. Potom, jednu od precizno odvojenih polovina kose, ofarbajte u crno, a drugu polovinu kose ofarbajte u plavo.

Druga solucija, jeste da površinu kose koja obuhvata deo od njenog korena do sredine ukupne dužine ofarbate u jednu od pomenute dve boje, a površinu koja obuhvata deo od sredine ukupne dužine kose do njenih krajeva, ofarbate u drugu od pomenute dve boje kose.

Postoji i varijacija da kosu pre farbanja očešljate poprečno na dva dela, tako da vam duboke šiške budu jasno očešljane napred, a zadnji deo kose očešljan unazad. Tako očešljane regije kose, ofarbajte u dve drastično različite boje, tačnije u crnu i platinasto plavu boju kose.

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!