Večernja šminka za plavu kosu – Makeup za plavuše

makeup za plavu kosu

Ukoliko se pitate kakva večernja šminka vam dobro stoji ako imate plavu kosu, ovaj video predlog naše saradnice profesionalne šminkerke Milice Ubović će vam sigurno pomoći.

Brinete, video savet za vas nalazi se OVDE.

Šminka za svečane i večernje prilike za plavu kosu

Ova šminka je odlična za sve svečane i večenje prilike. Ako imate plavu kosu, pokazaćemo vam kako da se našminkate jednostavno a efektno, pri čemu je akcenat na očima.

Od Milice ćete u videu saznati:

  • koje proizvode treba da koristite
  • kako da vam šminka tokom cele noći bude postojana
  • zašto je dobro da kod ovakvog make up-a prvo našminkate oči
  • TRIK da bez problema zalepite veštačke trepavice
  • i još mnogo toga!

Pogledajte video savet – Večernja šminka za plavu kosu

[adsense_inserter id=”12825″]

********************************************

Milica Ubović, profesionalni šminker i bloger

sminker i bloger milica ubovicObožavam svoj posao. Sve što radim volim i sve što volim radim. Sigrna sam da se to i vidi.Priznajem samo osmeh, pozitivnu enrgiju i pozitivan stav. Cenim kvalitet. Volim lepo. Uživam u sitnicama i u životu. Neko ide u šoping, neko igra igrice, a ja pišem blog, na taj način se zabavljam. Kad smo kod zabave, ja sam od onih koji nikada neće odrasti. Ozbiljna sam kada je to potrebno (nekada čak i previše, narocito kada je posao u pitanju).Da sam milionerka obišla bih ceo svet, plivala sa delfinima, igrala se sa lavićima i na kraju kupila farmu sa konjima… Uzivajte u životu!

********************************************

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!