Večernja šminka za smeđu kosu – Makeup za brinete

novogodisnja sminka za brinete

Ukoliko se pitate kakva večernja šminka vam dobro stoji ako imate smeđu kosu, predlog naše saradnice, profesionalnog šminkera Milice Ubović, će vam sigurno pomoći.

Brinete, ovo je video savet za vas! Plavuše, make up koji odgovara vama  možete pogledati OVDE.

Šminka za svečane i večernje prilike za smeđu kosu

Ova šminka je odlična za sve svečane i večenje prilike. Ako imate smeđu kosu, pokazaćemo vam kako da se našminkate jednostavno a efektno, koristeći ajlajner i crveni karmin.

Od Milice ćete u videu saznati:

  • kako da vam šminka tokom cele noći bude postojana
  • zašto je dobro da kod večernje šminke sa tamnijim senkama prvo našminkate oči
  • kako da savršeno iscrtate obrve
  • TRIKOVE – kako da bez problema nanesete ajlajner i crveni karmin
  • kako da vizuelno suzite nos i smanjite čelo
  • i još mnogo toga!

Pogledajte video savet – Večernja šminka za smeđu kosu

 

[adsense_inserter id=”12825″]

********************************************

Milica Ubović, profesionalni šminker i bloger

sminker i bloger milica ubovicObožavam svoj posao. Sve što radim volim i sve što volim radim. Sigrna sam da se to i vidi.Priznajem samo osmeh, pozitivnu enrgiju i pozitivan stav. Cenim kvalitet. Volim lepo. Uživam u sitnicama i u životu. Neko ide u šoping, neko igra igrice, a ja pišem blog, na taj način se zabavljam. Kad smo kod zabave, ja sam od onih koji nikada neće odrasti. Ozbiljna sam kada je to potrebno (nekada čak i previše, narocito kada je posao u pitanju).Da sam milionerka obišla bih ceo svet, plivala sa delfinima, igrala se sa lavićima i na kraju kupila farmu sa konjima… Uzivajte u životu!

********************************************

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!