Ovo su modeli kapa i šešira moderni u sezoni jesen-zima 2015/16.

sesiri i kape moderni

Bez obzira na to koji stil oblačenja preferirate, sigurno uživate u tome da svoje odevno izdanje redovno ili bar što češće dopunite i obogatite detaljima. Iako je njihova najčešća uloga da vas dodatno ulepšaju i da istaknu vaš stil, oni ponekad imaju i puno kompleksniju ulogu. Takav je slučaj sa detaljima kao što su kape, šeširi, rukavice ili šalovi.

Ovakvi detalji, pored estetke uloge koju imaju, istovremeno imaju i ulogu da vam omoguće više toplote prilikom vašeg boravka napolju. Zato, neophodno ih je na vreme obezbediti, a upravo ta obaveza za mnoge dame predstavlja pravi izazov. Potraga za idealnom kapom, ponekad zna da potraje.

Onda kada pronađete i kupite odgovarajuću kapu, izbor rukavica ili izbor šala je znatno lakši i treba ga samo uskladiti sa izborom kape. Kako bi ste ove jeseni i zime što lakše za sebe izabrali pravu kapu, mi ćemo vam pomoći tako što ćemo vam otkriti koji modeli kapa su u modi ove jeseni i ove zime.

Kapa za jesen

Kakve kape su moderne ove jeseni i ove zime?

Modni kreatori širom sveta, za ovu jesen i za zimu koja predstoji, plasirali su trend koji kao “must have” dizajn kape i šešira podrazumeva različite forme šešira i različite forme beretki. Dakle, kape u obliku šešira i kape u obliku beretki, apsolutni su hit i pravi izbor za tekuću sezonu jesen/zima.

Sesiri od coje

Kada je u pitanju vrsta materijala koja se preporučuje, tu je izbor nešto širi. Šeširi od čoje ili od kombinacije čoje i krzna, krznene beretke ili pletene pamučne beretke, jednako su moderne i jednako odgovaraju trendu.

Beretka

Bilo da odaberete šešir ili beretku, preporučuje se da se ne prepuštate šarenilu boja, već da se opredelite za jednobojnu varijantu i to u nekoj od prirodnih jesenjih boja. Pravi izbor su boje kao što su tamno ili svetlije braon, maslinasto zelena, crna ili bordo. Dozvoljeno je i čak preporučljivo prisustvo detalja, posebno na šeširima.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ono što je još važno reći za trend koji diktira izbor kapa za tekući period, jeste to da ni šeširi ni beretke ne moraju imati strogo i isključivo klasičan oblik. Konkretno, moderne su sve forme šešira, od onih sa svedenom i uobičajenom linijom i dizajnom oboda, do onih sa asimetričnim i vizuelno “otkačenim” oblicima oboda.

Kapa

Takav je slučaj i sa izborom beretki. Možete se opredeliti čak i za beretku koja je izrađena od dve različite vrste materijala, odnosno koja je recimo kombinovano pletena i izrađena od čoje.
Jedino na šta treba obratiti pažnju, jeste da su materijali što prirodniji i u bojama koje su takođe što prirodnije. Kada napravite izbor kape, rukavice i šal izaberite u skladu sa napravljenim izborom.

Ukoliko poslušate naše preporuke, ove sezone, ne samo da ćete biti ušuškani, već ćete biti i moderni. U cilju vaše što bolje informisanosti, pogledajte još par fotografija kapa i šešira koji će biti moderni ove sezone.

Pletena beretka

 

Jesenje kape

 

sesir od coje

 

moderan sesir sa obodom

Sesir sa obodom

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

error: Content is protected !!