Ovo su modeli kapa i šešira moderni u sezoni jesen-zima 2015/16.

By  |  0 Comments

Bez obzira na to koji stil oblačenja preferirate, sigurno uživate u tome da svoje odevno izdanje redovno ili bar što češće dopunite i obogatite detaljima. Iako je njihova najčešća uloga da vas dodatno ulepšaju i da istaknu vaš stil, oni ponekad imaju i puno kompleksniju ulogu. Takav je slučaj sa detaljima kao što su kape, šeširi, rukavice ili šalovi.

Ovakvi detalji, pored estetke uloge koju imaju, istovremeno imaju i ulogu da vam omoguće više toplote prilikom vašeg boravka napolju. Zato, neophodno ih je na vreme obezbediti, a upravo ta obaveza za mnoge dame predstavlja pravi izazov. Potraga za idealnom kapom, ponekad zna da potraje.

Onda kada pronađete i kupite odgovarajuću kapu, izbor rukavica ili izbor šala je znatno lakši i treba ga samo uskladiti sa izborom kape. Kako bi ste ove jeseni i zime što lakše za sebe izabrali pravu kapu, mi ćemo vam pomoći tako što ćemo vam otkriti koji modeli kapa su u modi ove jeseni i ove zime.

Kapa za jesen

Kakve kape su moderne ove jeseni i ove zime?

Modni kreatori širom sveta, za ovu jesen i za zimu koja predstoji, plasirali su trend koji kao „must have“ dizajn kape i šešira podrazumeva različite forme šešira i različite forme beretki. Dakle, kape u obliku šešira i kape u obliku beretki, apsolutni su hit i pravi izbor za tekuću sezonu jesen/zima.

Sesiri od coje

Kada je u pitanju vrsta materijala koja se preporučuje, tu je izbor nešto širi. Šeširi od čoje ili od kombinacije čoje i krzna, krznene beretke ili pletene pamučne beretke, jednako su moderne i jednako odgovaraju trendu.

Beretka

Bilo da odaberete šešir ili beretku, preporučuje se da se ne prepuštate šarenilu boja, već da se opredelite za jednobojnu varijantu i to u nekoj od prirodnih jesenjih boja. Pravi izbor su boje kao što su tamno ili svetlije braon, maslinasto zelena, crna ili bordo. Dozvoljeno je i čak preporučljivo prisustvo detalja, posebno na šeširima.

Ono što je još važno reći za trend koji diktira izbor kapa za tekući period, jeste to da ni šeširi ni beretke ne moraju imati strogo i isključivo klasičan oblik. Konkretno, moderne su sve forme šešira, od onih sa svedenom i uobičajenom linijom i dizajnom oboda, do onih sa asimetričnim i vizuelno „otkačenim“ oblicima oboda.

Kapa

Takav je slučaj i sa izborom beretki. Možete se opredeliti čak i za beretku koja je izrađena od dve različite vrste materijala, odnosno koja je recimo kombinovano pletena i izrađena od čoje.
Jedino na šta treba obratiti pažnju, jeste da su materijali što prirodniji i u bojama koje su takođe što prirodnije. Kada napravite izbor kape, rukavice i šal izaberite u skladu sa napravljenim izborom.

Ukoliko poslušate naše preporuke, ove sezone, ne samo da ćete biti ušuškani, već ćete biti i moderni. U cilju vaše što bolje informisanosti, pogledajte još par fotografija kapa i šešira koji će biti moderni ove sezone.

Pletena beretka

 

Jesenje kape

 

sesir od coje

 

moderan sesir sa obodom

Sesir sa obodom

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!