Jesenji make up trendovi

Jesen nam svake godine donosi nove zanimljive make up trendove.  Ako ih i inače pratite, primetićete kako se ova sezona ne da sputati, jer je kreativnost u svom punom jeku.  Jesen/Zimu 2014/2015 obeležiće sjaj – šimer, šljokice i najviše metalik odsjaj.

Make up za lice, oči i usne

Lice

Vreme je da ostavite teške podloge i matirajuće pudere. Investirajte u lagane podloge pod kojima će vaša koža moći da diše. Prirodan sjaj je u modi, tako da se ne morate opterećivati konstantnim blotanjem.  Sjaj viđen na modnim pistama graniči se sa izgledom znojavog lica, no ne morate ići baš u takav ekstrem. Lagano naglašavanje jagodica, nosa i vrhova usana uz hajlajter će biti i više nego dovoljno za svakodnevni make up look.

Šminka za oči

Metalik senke imaju jednu veliku prednost u odnosu na ostale – potrebna vam je samo jedna senka za ceo make up look na očima. Kako? One pružaju visok odsjaj i prelamaju svetlost tako da će ispupčeniji delovi oka izgledati svetlije, dok će oni uvučeni izgledati tamnije.  Najbolji efekat pružaju kremaste senke,  ali za njima ne zaostaju ni nove gelaste senke. Klasične metalik nijanse, poput srebrne i zlatne, su svakako glavne u trendu, ali i boje dragulja poput smaragda.

Duge i guste trepavice će upotpuni vaš jesenji trendy make up ne zaboravite da stavite maskaru i na donje trepuškice.

Make up za usne

Izvucite svoje balzame u boji i prestanite da brinete oko toga da li vam se ruž skinuo ili razmazao. Strogo uokvirene usne nisu na glasu. Ono što, sa druge strane, jeste na izuzetnom glasu su prozračne boje koje možete postići uz sjajeve i balzame za usne.

,,90s lip trend” je, takođe, trenutno aktuelan i čine ga braonkasti i smećkasti tonovi, a oni odvažni ga mogu dovršiti sa šljokičavim sjajem. Puderaste, tj. ,,nude” nijanse karmina su poželjne uz prenaglašene oči, ali dašak crvenkaste na usnama pružiće romantičniji izgled.

Autor teksta: “Jesenji make up trendovi” – Tijana, Pudrijerica

error: Content is protected !!