Top 5 frizura za proleće 2019. u trendu!

frizure za proleće 2019.

Dok se prethodna godina oslanjala na prirodnu teksturu kose, 2019. je potpuno drugačija: frizure su glasne i upadljive. Ako tražite nešto što prosto “vrišti” volumen i teksturu, zavolećete trendy frizure ovog proleća: od podernog pixi-ja, pa sve do talasastog loba. Koju god frizuru da odaberete, predstavljaće pravo osveženje i inspiraciju za ovo proleće!

Ovih 5 frizura u trendu će vas oduševiti ovog proleća!

#1: Zaokrugljeni bob

Bob ili paž frizura se može videti svuda: od poznatih ličnosti, preko influenserki pa sve do običnih žena na ulicama. Jasno je da je ova retro frizura zauzela svoj tron. Bob se ove godine nosi maksimalno voluminozan, isfeniran ka unutra, a minimalnim slojevima. Naglasite “vintage” notu sa dubokim razdeljkom sa strane.

bob
Instagram/Printscreen

#2: Retro frizure

I dalje inspiraciju tražimo u minulim decenijama 20. veka: šiške koje uokviruju lice i iščešljane lokne. Ovog proleća inspiracija leži u nežnim i ženstvenim retro frizurama, za razliku od klasika poput geometrijskih i “shag” stilova. Ako vam je kosa dugačka, ovo je idealna prilika da ponesete vibraciju 60-ih!

Povezano: Make-up trendovi koje ćemo nositi ovog proleća!

‚volumen retro
Instagram/Printscreen

#3: Shaggy stepenovi

Ove sezone, nemojte se plašiti da odrežete kosu, i to sa puno stepenova i ležernim shag pramenovima! Ovo će vašoj kosi dati opasni “look” i dosta pokreta u kosi, što je ono što nam treba ovog proleća!

shag
Instagram/Printscreen

#4: Voluminozni konjski rep

Konjski rep se ove godine nosi pun volumena i mekih talasa, a ne sleek i zalizan kao prethodne sezone! Zato prigrlite okruglu četku za volumen kose i isfenirajte dužinu na bujne lokne, koje ćete potom vezati u rep. Ako jedan pramen omotate oko gumice, dobili ste frizuru vrednu crvenog tepiha!

Povezano: Top 7 jednostavnih stilova za konjski rep

volume rep
Instagram/Printscreen

#5: Talasi kao sa plaže

Iako je rano za početak leta, možemo ga prizvati trendy talasima u kosi, koji su bili hit na reviji mode za ovo proleće! Napravite ih sami uz pomoć gužvanja kose i slanog spreja ili kosu blago uvite figarom širokog prečnika. Ova frizura gotovo nikada ne izlazi iz mode, a ovog proleća je posebno omiljena!

Pročitajte još i: “Uradi sama” slani sprej za beachy talase u kosi

Instagram/Printscreen
Instagram/Printscreen

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!