Trendy boja kose za samo 15 minuta – evo kako!

polutrajna boja za kosu

Prateći sve hair color trendove, sigurno ste pomislile: “kako bi bilo dobro da ponesem tu rose gold, plavu, ljubičastu ili srebrnu boju kose!”. Ekscentrične boje nas mame svojim intezitetom, jer će vaša kosa u tom slučaju privući svu pažnju na sebe! Realnost je takva da, većina nas zapravo izuzetno okleva kada je reč o drastičnoj promeni boje kose: ne želimo tu obavezu niti dugotrajnost efekta. Zato vam u nastavku teksta otkrivamo uz pomoć kojih proizvoda možete privremeno promeniti boju kose i to za samo 15 minuta, bez ikakvih oštećenja dlake!

Mnoge žene smatraju da je njihova boja kose jednolična i dosadna, posebno kada su u pitanju platinasto plave i smeđe nijanse. Kako biste vašoj kosi pružili trendy efekat, ali i blistavi sjaj, dobro rešenje su polutrajne boje i color tretmani koji mogu dati privremeni efekat. Ipak, najčešće nijanse polutrajnih farbi se kreću u domenu prirodnih nijansi, što nam dosta ograničava kreativne mogućnosti.

Kako bismo postigli moderne nijanse poput plave, zelene, rose gold, ljubičaste, srebrne, biće nam potrebni drugačiji proizvodi od onih koje možete samo pokupiti u drogeriji. Zato mi imamo dva super predloga, kako za samo 15 minuta možete dobiti trendy modernu boju kose!

Ako želite suptilni efekat, sa kojim ne možete pogrešiti: color maska za kosu

Pošto živimo u brzom vremenu, želimo proizvode koji rade više stvari u jednom: tražimo i boju i negu! Zato vam otkrivamo sve prednosti MoroccanOil Color Deposit maski za kosu, koje istovremeno neguju dlaku i ostavljaju prelepu, privremenu boju. Ovaj proizvod dolazi u 7 prelepih nijansi, spremnih da ožive vašu boju za samo 10 minuta:

moroccanoil color deposit mask

Za svetlo plavu i tamnije plavu preporučuju se nijanse Aquamarine, Champagne, Hibiscus, Platinum i Rose Gold, dok za svetlo i tamno smeđu kose predlažemo nijanse Bordeaux i Cocoa.

Kako se koriste Color Deposit maske za kosu?

Nanosi se veća količina proizvoda na čistu i peškriom osušenu kosu. Kosa se potom deli na sekcije, i maska se nanosi češljem sa širokim zupcima. Maska se ostavlja da deluje 7-10 minuta. Rezultati bojenje zavise od trenutne boje kose, i kao i njene poroznosti. Prilagodite vreme držanja maske rezultatu koji želite da postignete: što duže budete držali masku, boja će biti intenzivnija!

Poručite vašu nijansu MoroccanOil Color maske OVDE.

moroccanoil color deposit mask

Kako neguju kosu?

MoroccanOil Color Deposit maske sadrže čiste pigmente i duboko hidriraju i hrane kosu. Poboljšavaju strukturu dlake, dok kosu čine sjajnom i lakšom za oblikovanje i češljanje. Maske osvežavaju i oživljavaju vašu postojeću boju, pojačavaju njen intenzitet i omogućavaju intenzivnu promenu nijansi i senčenje, istovremeno održavajući kosu zdravom. Sadrže arganovo ulje i ulje semenki kajsije.

Postojanost boje

Postojanost boje je 3-5 pranja kose.

moroccanoil color deposit mask
Nijanse: Rose Gold, Champagne, Platinum i Bordeaux

Ako želite da prilagođavate intenzitet nijanse: pigmenti u kapima

Ukoliko ste ipak devojka koja voli da eksperimentiše sa bojom kose, i da dozira intenzitet boje sa svakim sledećim “bojenjem”, onda je pravi proizvod za vas pigment za kosu u kapima! Predlažemo vam da isprobate Subrina Professional Color Drops pigmente!

Kako “rade” pigmenti u kapima?

Radi se o novom pristupu kućnom eksperimentisanju sa bojenjem kose – Color Drops kapi se mešaju sa maskom, balzamom ili styling proizvodom, kako bi se dobio kratkoročni efekat farbanja ili osvežavanja trenutne nijanse. Uz to, kosa dobija sjaj, vibrantnost i jarkost, i sve to za samo 15 minuta! Da li može bolje od toga?

privremeno bojenje kose

Ako ste devojka koja voli da eksperimentiše sa bojama kose, ili vam treba određena boja za neku priliku, ako želite da isprobate ekscentričnu nijansu, a da sačuvate kvalitet kose – Color Drops je proizvod koji vredi probati! Uz pomoć njih, možete iskazati različite strane vaše ličnosti. Ako ste dovoljno vešte, uz kombinovanje različitih nijansi možete postići „rainbow“ efekat na kosi.

Color Drops pigmenti postoje u 6 nijansi:

Kako se koriste Color Drops pigmenti?

Upotreba je vrlo jednostavna: samo dodajte određen broj kapi u količinu maske ili balzama za jedno nanošenje. Preporučujemo da prilikom ovog postupka koristite rukavice. Takođe, važno je naglasiti da kosa mora biti posvetljena, kako bi kapi imale efekat.

Ova mešavina se nanosi na čistu, isfrotiranu kosu, i ostavlja na njoj da deluje 5-15 minuta, u zavisnosti od željenog intenziteta. Nakon toga, proizvod se ispira sa kose i nastavlja se sa sušenjem i stilizovanjem.

Poručite vaš Subrina Professional Color Drops pigment OVDE.

privremeno bojenje kose
Ombre efekat uz nijanse kapi: Red i Violet

Postojanost boje

Postojanost boje na kosi je 5-12 pranja.

Za koji proizvod da se odlučite?

  • Ako želite pastelni, suptilniji efekat, bez mogućnosti preterivanja – odaberite MoroccanOil Color Depositing masku
  • Ako ste iskuniji i želite da prilagođavate intenzitet trendy nijanse – odučite se za Subrina Professional Color Drops pigmente.

error: Content is protected !!