Trendy nijanse smeđe kose za proleće: “Strawberry brunete” i “Louis Vuitton brunette”

smedje boje kose u trendu
Instagram/Printscreen

Ovog proleća, brinete konačno dobijaju pažnju koju zaslužuju. Do sada, plavuše su bile većinom u fokusu, kao i bezbroj nijanse plave kose koje su trenutno popularne. Međutim, ako ste u timu brineta, obradovaće vas novi hair color trendovi: “strawberry” smeđa i “Louis Vuitton” smeđa nijansa! Ove skupocene, i sjajne boje daju novi obrt značenju smeđe kose i pokazuju kako i ova boja može izgledati zanimljivo i laskavo. U nastavku saznajte sve o ovim hair trendovima za proleće!

Strawberry smeđa

Baš kao i “strawberry” plava, i ova nijansa se odnosi na braon kosu koja je protkana ružičasto-crvenkastim tonovima. Baš kao što se jagoda i čokolada slažu savršeno, na isti način se uklapaju i kada je reč o boji kose. Za one dame koje nisu prirodno nagrađene crvenkasto-rozim pramenovima, tu je uvek dobar kolorista, koji će napraviti ovu voćnu “infuziju”. Brojne poznate ličnosti, poput Zendaye, Kendal Džener i Barbi Fereire, su zamenile svoje tamno smeđe nijanse za ovu voćkastu varijantu.

Za sve brinete koje traže način da “začine” svoju postojeću boji, ali da ostanu unutar njihove prirodne plaete, “strawberry” smeđa je pravi izbor. Potražnja za crvenkastim tonovima, poput bakra, jarko crvene, bordo, i pink je porasla prethodnih godina. Kada birate nijansu “strawberry” smeđe, uvek uzimajte u obzir boji očiju, tena, kao i nijansu pigmenta, kako biste kreirali višedimenzionalne tonove, koji savršeno komplementiraju osobi.

Povezano: 50 nijansi smeđe – vodič kroz brunette boje kose prema podtonu kože

“Louis Vuitton” smeđa

Ako na spomen ovog dizajnera, zamišljate njihove legendarne tašne i kofere u raskošnoj smeđoj nijansi – već smo vam dočarali o kakvoj boji je reč! Ovaj termin osmislio je londoski hair stilista Tom Smit, inspirisan zasićenom smeđom nijansom tašni brenda Louis Vuitton. Radi se o luksuznoj, bogatoj smeđih nijansi, koja se savršeno uklapa u “expensive brunette” trend koji je prisutan od početka godine. Ova nijansa se zasniva na određenoj kombinaciji tonova.

Iako smo u proleću, hair silisti tvrde da veliki broj poznatih ličnosti i influensera menja svoju boju za tamniju, topliju i raskošniju smeđu, umesto da idu u tradicionalno prolećne – svetlije tonove. Radi se o zaista bogatim, karamelastim, ćilibar tonovima. Zamsilite boju kožnih ručki vaše omiljene Louis Vuitton tašne. Ova nijansa je vema sjajna, zdrava i luksuzna!

Ova boja nudi “low-key” glamur i laka je za održavanje. Kada se ukombinuje sa ručno rađenim balajažom, nudi raznolike dimezije. Umesto da se pramenovi rade oko lica, uz klasične blonde i pepeljaste tonove, ovaj trend se zasniva na svetlijim sekcijama u toplijim nijansama karamele, bronze i ćilibara. Ovo je odlična kombinacija za bronzanu osunčanu kožu!

Da li ćete se inspirisati ovim tonovima za proleće 2022?

Pročitajte još i: Inspirišite se – 6 nijansi kose koje će biti popularne kroz celu 2022. godinu

error: Content is protected !!