Uradi sama – 5 svečanih frizura za maturu – Video

frizure za maturu

S obzirom da je matursko veče sve bliže, pored željene odevne kombinacije, vreme je da pronađete i savršenu frizuru. Da bi briga oko izgleda frizure bila manja, u današnjem tekstu vam donosimo 5 svečanih frizura za maturu koje čak možete i sami napraviti za vaš veliki dan.

Pogledajte video, pratite jednostavne korake i napravite svečanu frizuru s kosom na jednoj strani, francusku pletenicu, modernu lažnu mohikanu, nisku punđu uz pomoć spužve ili pletenicu oko glave. I lepo se provedite na proslavi mature.

Povezano: 3 super jednostavne frizure – VIDEO!

Bez obzira koji stil tražite, sigurno ćete pronaći inspiraciju za vašu frizuru, među današnjih 5 predloga, kojom ćete zaokružiti jedno razdoblje života. Nije vam potreban pozamašan budžet jer figaro, gumicu, par ukosnica, spužvu za punđu te sprej za volumen i postojanost frizure sigurno već posedujete, a ako mislite da vam je potrebna pomoć – verujemo da su mama ili najbolja drugarica uvek tu za vas.

Iako devojka u videu ima kratku kosu, predloženih 5 svečanih, a mladalačkih i efektnih frizura će transformisati vašu kosu da izgleda slatko i divno čak i ako je do ramena, srednje dužine ili jako duga – jedini uslov je da kosu prethodno ukovrdžate.

postojane lokne
Pogledajte i kako da vam lokne budu postojanije!

Takođe, koristila je ukrase za kosu koji su učinili da svaka od predloženih frizura postane romantična i u svakom slučaju drugačija. Stavite metalni ukras sa biserima, perjem ili ukrasnim kamenčićima i izgledaćete glamurozno i svakako će vas primetiti na proslavi mature, a više uzbuđenja u vaš izgled uneće i prolećno cveće u kosi, posebno ako ste jednobojno odeveni.

 

error: Content is protected !!