Anew Clinical krema za negu kože oko očiju

By  |  4 Comments

Često zanemareno područje, kada je nega u pitanju, je upravo ono ispod očiju. Mnoge devojke u te svrhe koriste kremu za lice koju trenutno imaju nesvesne činjenice da je to velika greška. Taj deo je nežniji od ostatka lica i zbog toga zahteva posebnu negu. Predstavljamo vam Anew Clinical kremu za negu kože oko očiju, kremu koju svako može sebi da priušti a dobro neguje i najsuvlju kožu i može da parira čak i skupljim kremama.

Anew Clinical – krema za negu oko očiju iz dva dela

Anew Clinical je linija koju proizvodi Avon, namenjena ženama kojima su se pojavile prve bore. Ovo ne mora da vas pokoleba prilikom kupovine, jer je glavna funkcija kreme hidratacija – ono što nam je svima preko potrebno, posebno tokom hladnijih dana.

Pakovanje kreme je napravljeno od čvrste plastike koja je otporna na razne padove. U njemu dobijate 20 ml proizvoda koji je podeljen na dva dela. Prvi deo je krema, koja se koristi ispod očiju, a drugi deo je gel, koji je namenjen za kapak.

Kremasti deo je masniji, pa samim tim pruža veću hidrataciju. Možete ga nanositi kako uveče tako i ujutru, jer se upija brzo pa nakon mazanja nesmetano možete da nastavite sa šminkanjem. Razmazuje se vrlo lako i ne ostavlja masni trag nakon upijanja. Hidratacija koju ova krema pruža je bolja od većine krema tog cenovnog ranga i sa njom nema bojazni da će vam se koža isušiti od hladnoće i vetra. Zbog svoje teksture se jako sporo troši, pa vam ovaj deo i uz svakodnevnu upotrebu može potrajati mesecima.

Gelasti deo je prvenstveno namenjen predelu ispod obrva. Upija se neverovatnom brzinom i ne ostavlja kapke masnim, već ih lepo pripremi za dalje šminkanje. Bez obzira na to što je namenjen da se koristi na kapcima, osobe sa masnijom kožom ga nesmetano mogu koristiti i ispod očiju. Dovoljno dobro neguje, pa ako izbegavate masnije kreme u toku dana, ovo može biti idealna kombinacija za vas. Kremasti deo kao noćna, a gel kao dnevna nega.

Ako se probudite sa naduvenim kapcima, možete staviti ovaj gel i on će ih za nijansu ublažiti, što je još jedna njegova prednost. Naravno, nemojte očekivati da će skroz otkloniti nadutost, jer to i nije njegova primarna funkcija.

Opšti utisak o Avonovoj Anew Clinical kremi za oko očiju

Lista sastojaka kreme je poprilično dugačka, pa je bolje da pre nego što obavite kupovinu pogledate da li se na njoj nalazi nešto što vam smeta kako biste izbegli neželjene reakcije. Jedina stvar koja nekome može da zasmeta kod ove kreme je miris. Blag je, ali ne baš tako prijatan. Kada se namaže skoro da se ni ne oseti, ali ako pomirišete kremu dok je u pakovanju možda vam se ne dopadne taj, pomalo veštački, miris.

Uprkos mirisu ovo je krema vredna pažnje kojoj se učinak ne može osporiti. Ako ste u potrazi za hidratantnom kremom kojom ćete negovati okoloočno područje, naš savet je da obratite pažnju baš na ovu jer po pristupačnoj ceni dobijete kvalitetan proizvod.

Jeste li već probali Anew Clinical kremu?

Autor teksta: “Anew Clinical krema za negu kože oko očiju”, Jelena, Dressing case

4 Comments

  1. Pingback: Kako da se borite protiv bora? | Lepotica.rs

  2. Pingback: Nega očiju i kože oko očiju | Lepotica.rs

  3. Pingback: Nega očiju i kože oko očiju | Sve za nokte – test

  4. Milica

    06.08.2020. at 15:06

    Da li preopručujete osobama od 18god da koriste ovu kremu? Ili ima starosni uzrast? pošto imam spuštene kapke i tamnije podočnjake želela bih da je isprobam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!