Otkrivamo koji su to najefikasniji ANTI-AGING tretmani lica

anti-aging tretmani lica

Kako živimo u vremenu gde su bore, fleke, i oslabljen tonus kože nedopustivi, večito smo u potrazi za inovativnim proizvodima i kozmetičkim sastojcima koji će ove znake starenja, obrisati poput gumice! Vrlo često su nam potrebni meseci za konkretne anti-aging rezultate u kućnoj nezi. Zato ukoliko želite vidljivo poboljšanje koje se tiče bora, fleka, teksture kože, morate isprobati profesionalne salonske tretmane lica! U nastavku vam naša stručna saradnica otkriva koji su to najefikasniji ANTI-AGING tretmani lica!

Na našem portalu ste često imali prilike da čujete reč stručnjaka iz oblasti nege, nail-arta, kose itd. Danas za vas ponovo govori naša stručna saradnica Bojana Đurđević, viši kozmetičar-estetičar, sa dugogodišnjim iskustvom, iz kozetičkog salona Bokalinda! Ona će nam u nastavku govoriti o profesionalnim tretmanim lica koji su se pokazali kao najefikasniji u njenoj salonskoj praksi.

Mezoporacija

Mezoporacija je alternativa klasičnoj mezoterapiji, a razlikuje se po tome što je mnogo komfornija za klijenta, i ne koriste se iglice. Ova metoda primenjuje naizmenične pulsne struje koje u koži otvaraju privremene kanale – mezopore, kroz koje prolaze aktivne supstance, prema živom sloju kože. Interesantan podatak je da je ovo otkriće, 2003. godine nagrađenom Nobelom nagradom iz oblasti hemije!

Na kožu se nanose posebno spravljeni mezokokteli, čiji sastav zavisi od problema kože koji se tretira i trenutnog stanja kože klijenta. Šta sve možemo tretirati mezoporacijom?

  • opuštena koža
  • bore
  • problematična i masna koža
  • akne
  • fleke na koži

Rezultati mezoporacije

Zašto je mezoporacija tako efikasna? Neka vam dovoljno govori podatak da je procenat aktivnih supstanci iz vaše kreme, koji stignu do živih slojeva kože svega 10%, a kod mezoporacije čak 90% aktivnih sastojaka uspe da stigne na isto odredište! Fascinantno, zar ne?

Mezoporacija je potpuno bezbolna, ugodna, ne ostavlja nikakve neželjene tragove na koži, i i bukvalno odmah možete nastaviti sa redovnim aktivnostima. Rezultati su odmah vidljivi, a takođe su dugoročni, kada je reč o anti-agingu.

Mezoporacija se može raditi jednokratno – kada vam je važno da zablistate na nekom važnom događaju, ali je najbolje da se radi u seriji od 6 tretmana (na 7-10 dana) kako biste postigli dugoročan, anti-aging rezultat.

Dermapen

Dermapen ili microneedling je vrlo efikasna, nehirurška metoda za uklanjanje bora, fleka, ožiljaka, strija, ožiljaka od akni. Ovaj tretman je potpuno bez komplikacija ili kontraindikacija.

Ova metoda je osmišljena za pomdlađivanje lica prirodnim putem. Ovim tretmanom se, uz korišćenje posebnog aparatića, na koži stvaraju hiljade mikropovreda, koje podstiču njeno samoobnavljanje. Klinički je potvrđeno da se nivo kolagena povećava za 100% posle ove procedure.

Osim samog mikro-bockanja, ono što dodatno utiče na anti-age efekat jesu serumi koji se nanose na kožu, a sadrže hijaluronsku kiselinu, vitamine, enzime koji dodatno poboljšavaju efekat tretmana.

Još jedan benefit dermapen tretmana jeste taj da je penetracija bilo kog seruma koji nanosite u kućnoj nezi povećana preko 40 puta!

Efekti dermapena

Jedina mana tretmana je je što mora da se planira – jer je posle njega uobičajeno crvenilo koje traje 2-3 dana. Rezultati ovog tretmana su blistava koža, umanjene bore i fleke, zategnuta površina kože, a oni se najbolje vide 3 nedelje nakon tretmana, jer je toliko vremena potrebno kolagenu da se sintetiše u koži. Efekti tretmana traju čak i do dve godine!

Dermapen – nanoneedling

Ako želite instant wow rezultate, bez ikakvog oporavka kože, za vas je podogniji dermapen sa nano iglicama. Efekat na koži je momentalan, a vreme oporavka nepostojeće! Tretman se inače zove još i mesogold, jer se prilikom bockanje kože, unosi ampula sa zlatnim prahom, koja otklanja nečistoće, regeneriše kožu i poboljšava izgled bora.

Nakon toga, na lice se stavlja maska sa hidrolizovanim kolagenom, koja daje porcelanski sjaj i zategnutost kože.

Više o najefikasnijim anti-aging tretmanima lica pogledajte OVDE:

…………………………………………………..

Anti-aging tretmani i za vas – sa popustom!

Zahvaljujemo se našoj stručnoj saradnici, Bojani Đurđević, Višem kozmetičaru-estetičaru, iz kozmetičkog salona “Bokalinda”

*** A kako biste i vi bile negovane i mladolike, u saradnji sa kozmetičkim studiom “Bokalinda”, možete iskoristiti 20% popusta na seriju anti-aging tretmana. Takođe, pozivamo vas da se prijavite za besplatan pregled i konsultacije. Kod za popust je LEPOTICA, a možete ga reći prilikom prijave na broj telefona, Viber, Facebook ili Instagram kozmetičkog studia Bokalinda.

Kozmetički studio “Bokalinda”

Adresa: Novi Beograd, Stojana Aralice 31

Tel/Viber: 062.186.94.53

Facebook: Bokalinda Boka

Instagram: @bokalinda__

_________________________

Pročitajte još i: Kako da se provereno rešite celulita?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!