Blistava koža BEZ šminke: Isprobajte ovaj trik sa beauty blenderom!

blistava koža

Nije tajna da par poteza hajlajterom daje prelepi blistavi efekat koži lica. Ali, šta raditi kada ne želite da se šminkate i stavljate slojeve i slojeve kako biste ih završili hajlajterom? Da li ćete imati matiran, beživotan ten, kojem fali sjaja? Umesto ovoga, razmišljajte van okvira, i dopustite kreativnosti da vas obuzme! Postignite prirodan sjaj kože lica, uz vaš omiljeni uljani serum i beauty blender sunđer! Pitate se kako je to moguće? Ostanite uz nas do kraja teksta!

Blistava koža bez hajlajtera

Ovaj genijalan trik za hajlajtovanje kože koriste čak i profesionalni šminkeri! Pružiće vam instant sjaj za manje od 10 sekundi. Ova prirodna metoda hajlajtovanja kože bez korišćenja šminke koristi samo dva proizvoda: beauty blender sunđerčić i ulje za lice! To je sve! Ako ste pripremili ova dva proizvoda, u nastavku pročitajte kako da masteriratu ovu tehniku.

Korak 1: Naspite ulje za lice u ruku

Prvi korak je da uradite kompletnu rutinu šinkanja. Kada se uradili ten, oči i usne, uzmite vaše omiljeno ulje za lice ili uljani serum, i naspite malu količinu na nadlanicu. Malo je potrebno, stoga nemojte preteriati! Tanka je linija između masne i blistave kože. Potom, nežno umočite čist beauty blender sunđer u ulje, sve dok ga u potpunosti sunđer ne upije sa ruke.

Povezano: Ultimativni vodič kroz sve vrste i oblike beauty blendera

blistava koža

Korak 2: Utapkajte sunđerom ulje na visoke tačke lica

Kada se ulje upilo u sunđer, nežno ga utapkajte na visoke tačke lica, gde biste inače naneli hajlajter (vrhovi jagodica, vrh nosa, iznad usne, sredina čela). Nemojte trljati lice, već tapkajte. Važno je da budete nežni, jer žustro trljanje može ukloniti šminku koju ste naneli ispod. Fokusirajte se na ove visoke tačke lica.

To je to – postigli ste momentalnu blistavost kože, bez korišćenja hajlajtera ili šljokica. Ovo je idealan trik za blagu dnevnu šminku, ili za one dane, kada ne želite da nosite imali šminke, ali preferirate zdrav sjaj kože!

Mi vam predlažemo Skinology Beauty Blend uljane serume, prilagođene za svaki tip kože.

Pročitajte još i: Odaberite pravo ulje za lice za vaš tip kože

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!