Japanska maska za lice protiv starenja

Predstavljamo vam masku za lice koja će otkloniti osećaj stresa, kao i umor. Znatno će usporiti proces starenja jer u sebi ima kombinaciju pažljivo biranih sastojaka koji prijaju ovakvim promenama.

Lice trpi sve, odraz je  promena u vašem telu, izlaganja spoljnom uticaju i svih onih faktora koji štete nežnom očuvanju kože lica. Dajte licu potrebne sastojke i održavajte život lica i osećaj mladosti, gipkosti, i mekoće.

Maska za lice od pirinča

Tajne koje japanske žene koriste da bi zaštitile kožu od starenja nalaze se u maskama za lice od pirinča. Ova maska sastoji se od 3 tajna sastojka, a to su: pirinač, mleko i med.

Recept za japansku masku:

Skuvajte 3 kašike pirinča (vodu od kuvanja ne bacajte). Prokuvani pirinač isperite dobro u hladnoj vodi i dodajte jednu kašiku toplog mleka. Nakon blagog mešanja dodajte kašiku meda.

pirinac i mleko za masku za lice

Masku za lice nanosite u debelom sloju na kožu lica i vrata. Ostavite je da deluje 30 minuta i nakon toga je isperite vodom u kojoj se kuvao pirinač. Tako se dobija potpun efekat. Ovu masku možete koristiti čak 4 puta nedeljno jer je blaga i prijatna. Nema neželjenih dejstava na vašu kožu. Može samo da vam prija.

[adsense_inserter id=”12825″]

 

maska za lice

Autor teksta: “Japanska maska za lice protiv starenja”, Jovana Jelača

Povezano: Potpuno prirodne maske za lice!

error: Content is protected !!