Konturisanje pomocu rumenila – Statement blush

Nakon storbinga, klovn konturisanja, predstavljamo vam novi trend oblikovanja lica. Ovog puta – rumenilom. Novi trend konturisanja nazvan Statement blush podrazumeva nanošenje rumenila na ključne tačke lica kako bi se postigao svež i odmoran izgled.


Rumenilo – nezaobilazni deo svakodnevne šminke?

Da li se slažemo oko činjenice da je rumenilo jedan od najpotcenejnijih beauty proizvoda, manje zastupljen recimo od kompaktnog pudera, bronzera, korektora? Postoje žene koje ne mogu da zamisle svakodnevni makeup bez istog, dok postoje i žene koje rumenilo ne mogu da zamisle na svom licu zbog Snowhite izgleda kome doprinosi. Kako će rumenilo izgledati na vama  zapravo zavisi od pravilnog  odabira nijanse, kao i od načina na koji se rumenilo nanosi.

Pored  toga  što je osnovna namena rumenila da vašem licu da zdrav sjaj i svežinu, makeup umetnici su rumenilu „pronašli“ nov način upotrebe – za oblikovanje lica. Svakako da pravilno nanešeno rumenilo samo po sebi doprinosi estetici i oblikovanju, ali ovde nije tema kako naneti rumenilo, već kako uz pomoć rumenila oblikovati lice.

konturisanje rumenilom

[adsense_inserter id=”12825″]

Kako se lice konturiše rumenilom?

Kao i svako ulepšavanje, potrebno je odabrati pravi proizvod za predstojeće korake. Za Statment Blush tehniku preporuka je rumenilo u boji kajsije, peachy nijansa jer je ta nijansa sama po sebi jako adaptibilna i lepo ide i uz svetliji i uz tamniji ten. Mat ili sjajno, odluka je na vama. Ključne tačke za nanošenje jesu jagodice, oči / ispod obrva i slepoočnice.

Autor teksta: “Konturisanje pomocu rumenila – Statement blush”, BlogoMarija

********************************************

marija sa bloga blogomarijaZahvaljujući beauty blogerima – odvažila sam se i postala jedna od njih. Zovem se Marija, imam 25 godina i autor sam lifestyle & beauty bloga BlogoMarija. Živim na relaciji Pirot-Leskovac; za sada sam prvi i jedini beauty bloger iz Pirota i volela bih da mi se neko pridruži u ovom divnom hobiju. Veliki sam zaljubljenik u kozmetiku i stvari koje se tiču ulepšavanja. Obožavam životinje i odrasla sam s njima. U slobodno vreme volim da treniram, radim na DIY projektima, čitam Sidni Šeldon, pozitivnu psihologiju, vežbam šminkanje i šminkam, uživam u kućnim tretmanima lepote. Sam svoj majstor.

 

********************************************

 

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!