Novi trendy estetski tretman za sjaj kože: Profhilo® nudi najveću dozu hijalurona u injekciji

profhilo

Ako volite da ste obavešteni o svim novostima u svetu lepote i estetike, onda ste najverovatnije čuli za najnoviju estetsku proceduru – injekcije Profhilo® (čita se: ”profhajlo”). Ovaj novi tretman je vrlo brzo postao veoma popularan, jer obećava momentalni sjaj i punoću kože. Profhilo® je idealan za početnike u svetu estetskih procedura, jer za razliku od filera koji menjaju oblik delova lica, ili opuštanja mišića poput Botox-a, ovaj novi tretman omogućava dubisnku hidrataciju kože. Ako niste sigurni šta tačno pruža Profhilo® tretman – nastavite da čitate.

Šta je tačno Profhilo® tretman?

Profhilo® je tretman hidratacije koja se vrši ispod kože, tako što se uz pomoć igle i šprica unosi hijaluronska kiselina mnogo dublje, nego što to može da učiniti hijaluronski serum. Ovaj tretman sadrži jednu od NAJVEĆIH koncentracija čiste hijaluronske kiseline na tržištu – čak 62 mg u 2 ml šprica. Ovaj tretman cilja više slojeva kože kako bi joj povratio čvrstinu, tonus i elastičnost, na nivoima koji se ne mogu dotaći aplikacijom kozmetičkih proizvoda.

Profhilo®

Kako Profhilo® funkcioniše?

Profhilo® se ubrzizgava ispod površine kože kako bi stimulisao ćelije da se dobije efekat zatezanja i liftinga. Ovaj ‘beneath the skin’ hidrirajući tretman je kreiran patentiranom NAHYCO tehnologijom, koja omogućava da se ovi visoki nivoi hijaluronske kiseline isporuče u kožu bezbedno i efikasno.

Ako ne znate kako funkcioniše sama hijaluronska kiselina, znajte da se radi o molekulu koji vezuju vodu, tako što može da zadrži čak 10.000 veću težinu vode u odnosu na svoju težinu. Kako starimo, naša tela počinju proizvoditi sve manje i manje hijalurona. Zato počinjemo da koristimo hijaluronske serume, ali i injekcije, koje stimulišu receptore ćelija da povrate čvrstinu i punoću kože. Za razliku od tradicionalnih filera, cilj Profhilo® tretmana nije da napravi volumen, već da privuče i zadrži vodu, u površinskim slojevima kože, čime se dobija neverovatni sjaj. Ovo ga čini fantastičnim tretmanom koji možete uraditi pred velike događaje, poput venčanja.

Profhilo®

Koji su benefiti Profhilo® tretmana?

Profhilo® unapređuje kvalitet kože. Dok botoks i filteri menjaju način na koje se vaše lice pomera ili oblikuje, zamislite Profhilo® kao poslednji korak u rutini nege kože. Pošto radi na dubljem nivou, Profhilo® kreira strukturu i podršku, uz hidrataciju, koja koži daje neverovatnu punoću i jedrinu. Na ovaj način možete poboljšati opštu teksturu i tonus kože, kako bi ten izgledao zdravije.

Koliko tretmana je potrebno za rezultate?

Doktori estetske medicine preporučuju 2-3 tretmana na svakih mesec dana. Posle toga, vaša koža će biti hidrirana, jedrija i mladolika. Mnoge osobe vide poboljšanje kože već posle nedelju dana od tretmana. Pravi rezultati se poičnju videti posle 6-8 nedelja, jer je to vreme potrebno da koža počne da proizvodi kolagen i elastin, što zaista pravi razliku što se tiče rezultata.

Povezano: Razmišljate o botox-u – Donosimo vodič kroz ovu proceduru!

Koliko traje efekat?

Preporučuje se da, nakon što završite prva 2-3 tretmana, isti ponovite svakih 6 meseci, kako bi vam rezultati trajali ovoliko dugo. Neki pacijenti primete da koža postaje ona stara, beživotna i bez sjaja, kako se približavaju tački od 6 meseci, a neki su toliko oduševljeni tretmanom, da se vrate i pre isteka 6 meseci.

Profhilo®

Za koga NIJE Profhilo® tretman?

Profhilo® je odličan za hidrataciju i regeneraciju kože kada se počnu pojavljivati prvi znaci starenja. Ishod je veoma prirodan. Ali za osobe sa zrelom oštećenom kožom, trebalo bi dodati druge tretmane kako bi se dobio željeni rezultat. Doktori generalno ne preporučuju kozmetičke injekcije za osobe ispod 25 godina, koje imaju mladu i jedru kožu, bez ikakvih znakova starenja ili oštećenja. Naravno, trudne žene i dojilje ne bi trebalo da rade ovaj tretman.

Koje je vreme oporavka nakon Profhilo® tretmana?

Na svaku stranu lica se ubrizgava 5 specifičnih injekcija (ispred uha, na frontu i stranicama obraza, na ivici vilice i ispod donje usne). To je ukupno 10 injekcija. Svaka injekcija traje manje od 5 sekundi. Po potrebi, drži se gaza preko inejkcija, a regija se opet čisti anti-mikrobnim proizvodom. Pacijentu se savetuju da se ne šminka najmanje 12 sati, i izbegavanje određenih lekova, napornog vežbanja i alkohola, u narednih 48 sati.

Vreme oporavka je gotovo nepostojeće – imaćete malo crvenilo i vidljiva mesta uboda oko sat vremena posle tretmana. Veoma retko se mogu dobiti modrice.

Pročitajte još i: Zamor filera ili šta se dešava kada preteramo za ubrzigavanjem filera u lice?

error: Content is protected !!