Kako da skinete samopotamnjivač sa dlanova: Provereni saveti!

By  |  0 Comments

Kako se leto približava kraju, sada je idealno vreme da posegnemo za samopotamnjivačem, kako bismo zadržale letnji ten, što je duže moguće. Naravno, tu se odmah javljaju tipični problemi za samopotamnjvianje: umrljani čaršavi, odeća i ruke. Ako je krema za samopotamnjivanje završila na vašim dlanovima – nemojte brinute, jer možete ukloniti fleke na ove načine!

Kako da skinete samopomnjivač pre nego što oboji dlanove?

Ispratile ste sve instrukcije sa pakovanja, ali niste sigurne šta da radite sa dlanovima?

#1: Obrišite dlanove

Najbolji savet da temeljno operete ruke posle nanošenja samopotamnjivača, bez da ga skinete sa gornjeg dela ruku, je da koristite vlažnu maramicu ili peškirić. Dakle, pažljivo ga skinite sa dlanove i između prstiju.

samopotamnjivač

#2: Obrišite između prstiju

Kada prirodno potamnite, prostor između prstiju ostaje i dalje bez tena. To je prirodan proces tamnjenja, zato isto želite da postignete i sa samopotamnjivačem! Uz pomoć vlažne maramice pokušajte da prebrišete prostor izmađu svakog prsta, pre nego što se proizvod osušio!

Kako da skinete samopotamnjivač sa ruku, kada se već osušio?

Boja se razvila, a vaši dlanovi su neprirodno narandžasti, kao i prostor između prstiju! Oh, prava katastrofa! Ipak, ne brinite, ovo su saveti kako da skinete mrlje.

#1: Operite ruke

Ako ste zaboravili da temeljno obrišete dlanove, pre nego što se boja razbila, temeljno ribanje dlanova i između prstiju je najbolji način da prirodno izbledite ten koji je ostao. Fokusirajte se samo na pranje dlanova, ali ne očekujte da će boja izbledeti preko noći!

samopotamnjivač

#2: Pilingujte dlanove

Naravno, drugi preostali način je da pilingujete dlanove, kako biste uklonili samopotamnjivač. Koristite ipak nežniji kremasti piling, jer je koža dlanove nežnija nego na drugim delovima tela. Dajte koži pauzu između pilinga, kako ne biste previše isušili kožu.

Kako da sprečite da vam samopotamnjivač završi na dlanovima?

#1: Koristite rukavicu za samopotamnjvač

Kada nanosite proizvod na telo, izbegavajte da to činite rukama, već nabavite rukavicu namenjenu za to! Ova metoda eliminiše mogućnost da završite sa umrljanim dlanovima, a ujedno i lakše blenda boju po celom telu, za ujednačenu aplikaciju. A kada treba da nanesete samopotamnjivač na gornji deo dlanova, to učinite suprotnom rukom sa rukavicom!

Povezano: Samopotamnjivanje bez fleka – moguće je!

samopotamnjivač

#2: Manje je više

Ako mislite da treba da nanesete dodatnu količinu samopotamnjivača na dlanove – razmislite opet! Sa što manje proizvoda radite, to je bolje. Nanesite samopotamnjivač na cele ruke, a potom od onoga što ostane na rukavici, razmažite po vrhovima dlanova.

Pročitajte još i: Fleke od samopotamnjivača – 8 načina da ih skinete sa kože

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!