LAV – nedeljni horoskop od 27.06. do 04.07.2016.

Vaše polje podsvesti je tokom ove sedmice „krcato“ planetama, pa uopšte ne iznenađuje što će neki od vas krišom konzumirati one poslastice za koje znaju da ne bi trebali, zdravlja ili dijete radi, da ih jedu. To što bi sada vama najviše prijala barena hrana, to je potpuno druga stvar – teško ćete ovo ispoštovati.

Ljubav

Kod slobodnih Lavova definitivno stoji jaka zaljubljenost, često se u mislima vraćate jednoj osobi, ali iz nekog razloga ovde postoji sprečenost da se stvari pokrenu na konkretniji način, bar za sada. Možda ćete čak i kriti ono što osećate i samo kroz sitnice pokazivati koliko ste zainteresovani. Neki od vas su možda malo opterećeni i avetima prošlosti, pa ste nesigurni da li da se upustite u novu priču, jer vas neki njeni elementi podsećaju na ono što ste prošli.

Oni Lavovi koji su u tajnom emotivnom odnosu, a imaju stalnog partnera, trebali bi da budu na oprezu, jer postoji mogućnost otkrivanja. Generalno, u emotivnim vezama su sada osećanja prilično intenzivna i vi možete biti rastrgnuti između ljubavi prema partneru i problemima u vašem odnosu koji vas dosta opterećuju. Bićete preemotivni i nesigurni.

Posao

Iako će tokom ove nedelje biti povremeno problema sa konkurencijom u kolegijalnom okruženju, čak možete doživeti i neka podmetanja ili optužbe od strane onih sa kojima najbliže sarađujete – ipak je generalno gledano, ovo dobra poslovna sedmica. Primećujete da se situacije u poslovnom segmentu ubrzavaju i da vas vode sigurno ka onome što ste planirali. Uspećete vrlo dobro da savladate prepreke i iskušenja koja će se povremeno postavljati ispred vašeg cilja. Nove značajne ponude, moguće čak i za prelazak na drugo radno mesto, koje će biti teško odbiti. Neki će stići do pozicije koju priželjkuju.

Novac

Prilivi su tokom ove sedmice više nego dobri, ali vam i na dalje stoji opterećenost najpre onim što dugujete iz prethodnog perioda. Takođe, troškovi su stavka koja konstantno raste, i pored vaših pokušaja da uvedete neke mere štednje.

Zdravlje

Zdravstvena situacija trenutno nije ni malo loša, ali ćete svakako povremeno osećati iscrpljenost i manjak energije.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!