VODOLIJA – nedeljni horoskop od 27.06. do 04.07.2016.

Ove sedmice bi vašem organizmu najviše prijala barena hrana i domaća kuhinja. Sad, pitanje je koliko ćete imati vremena da se vi posvetite kuvanju, ali sa zadovoljstvom ćete posetiti neki dobar restoran sa prijateljima ili poslovnim partnerima. Sklanjajte se od brze hrane, stomak vam je nešto osetljiviji.

Ljubav

Slobodne Vodolije će jedna osoba tokom ove sedmice u bukvalnom smislu „izbaciti iz sedla“. Da, prilika za ljubavna dešavanja je svakako pred vama, sve se odvija velikom brzinom i vi možete preko noći biti preplavljeni osećanjima sa kojima niti umete niti želite da se borite. Zaista ne biste trebali da razmišljate da li ovaj odnos ima budućnost i koliko će trajati, već se prepustite, uživajte, konačno dajte sebi priliku da budete srećni.

Oni u emotivnim vezama i brakovima mogu očas posla srediti nešto lošiju komunikaciju sa partnerom, ali bi baš bilo dobro kada biste vi povukli taj prvi potez ka mirenju. Iskreno, vaši su postupci u prethodnom periodu prema voljenoj osobi bili prilično ishitreni, hiroviti, neuračunljivi… i nije ni čudo što je partner u potpunosti zbunjen i čeka šta će ga dalje potrefiti sa vaše strane.

Posao

Sve ono što će se u poslovnom segmentu dešavati tokom ove sedmice uvodi vas u odlične priče i u pomake koji su vam toliko bili potrebni. Šanse su tu, čekali ste ih i kukali za njima, pa sada izvolite – iskoristite ih! Neki novi saradnici dolaze u vaše okruženje, donoseći vam mogućnosti za napredovanje ili jače poslovne ponude. Vi takođe ćete biti pod velikom kreativnom i idejnom inspiracijom, pa nije ni čudo što ćete neka rešenja pronaći očas posla…a i otvoriti sebi nove poslovne puteve. Odnosi sa kolegama su prilično dobri, jedino sa nadređenima možete imati nešto lošiju komunikaciju…

Novac

Šanse za zaradu, ali i za neke dodatne prilive su blago rečeno – izvrsne! Da će vas pare hteti, to je više nego evidentno. Ostaje nam još mali problem koji se zove – vaša neumerenost kada su troškovi u pitanju. E, tu već vidite kako ćete da se snalazite…

Zdravlje

Bolje se osećate, i to je najbitnije. Nervna i psihička napetost polako popušta. Hronični bolesnici mogu imati manje tegobe, najviše zbog promenljivog vazdušnog pritiska.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!