ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 27.06. do 04.07.2016.

Vladar vašeg zdravlja, Mars, tokom ove sedmice kreće direktnim hodom i Škorpije će polako početi da se oporavljaju i „vraćaju sebi“. Ove sedmice – ništa suviše komplikovano za vas. Dosta mesa (potrebno vam je da biste vratili snagu) a izuzetno će vam prijati i zelene jabuke i lubenice.

Ljubav

Direktno kretanje Marsa, koji vlada vašim znakom, tokom ove sedmice će doneti završetak jednog mučnog perioda u vašem emotivnom životu. Oni koji su u vezama sada konačno shvataju da moraju da nešto promene i krenuće da se u većoj meri angažuju oko voljene osobe. Moguće je da će tokom ove nedelje biti par mučnih trenutaka sa dragim vam bićem, ali ovo je neophodno da bi se neke stvari prevazišle, i razrešila određena pitanja koja su do sada predstavljala prepreku u vašoj vezi.

Slobodni će se posle dužeg vremena, ponovo osetiti kao da izlaze na svetlost dana. Osoba vredna truda je već u vašoj blizini, moguće je da sa njom kontaktirate već neko izvesno vreme, ali ništa se između vas dvoje još uvek nije dogodilo. Sada polako idete baš ka tim trenucima – ka spajanju i otpočinjanju nečeg vrednog.

Posao

Poslovni segment funkcioniše promenljivo, kao i do sada, sa usponima i padovima, koji vam kidaju živce na tanke rezance. Ipak, vidi se da se stvari postepeno pomeraju na bolje, najviše zbog toga što ste vi sebe, ali i neke poslovne projekte, doveli u red. Odnos prema ljudima sa kojima sarađujete takođe će početi da se poboljšava i bar sa te strane sada možete biti u potpunosti mirni. Sve ono što je vezano za inostranstvo je mesto vašeg uspeha, pa ne oklevajte da se tu dodatno usmerite i angažujete. Pojedini će sve češće razmišljati o promeni radnog mesta i novom poslovnom angažovanju. Sačekajte još malo.

Novac

Imate itekako dobre šanse za veću zaradu tokom ovog perioda. Neke mogućnosti će se otvoriti „na blic“ – budite u pripravnosti i spremni da ih iskoristite. Sigurno je i da ste malo rasipnički raspoloženi u ovoj sedmici, pa gledajte da baš ne potrošite do poslednjeg cvonjka sve ono što zaradite.

Zdravlje

Snaga i energija će početi da vam se vraćaju. Osećaćete se neuporedivo bolje, ali još uvek nije vreme da prestanete da mislite na sebe i budete obazrivi.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!